上一頁下一頁
發新話題

cp 五月瓜d女愈來愈衰!!!

收藏  |  訂閱
67  9.6k

一個人要七百---咁都得?

去過一次,以後唔洗去

引用:
原帖由 chili_man 於 2010-1-26 05:27 PM 發表
学下我朋友,
见到男经理就开声话:"送唔到酒就唔需要入来",
女经理入来就要比抽水.:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_o12:  ..... 下次就咁做.....寫埋個牌放門口:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 我係屎忽鬼76 於 2010-1-26 05:17 PM 發表 查看引用來源
尋晚同六個朋友去五月瓜,加埋我七個人,竟然有四條女話大依媽,跟住叫媽咪來,又話唔好意思,再揾过女,都差唔多埋單啦,飲酒又貴,我地飲啤酒,一個人要七百,嗰d男經理又成晚入來敬酒,一人飲幾杯,唉,依家 ...
男經理入來,先叫送酒,沒酒送,話唔夠酒飲,趕拒出去...彩拒都傻.....

CP是咁撚衰:smile_42:

CP 依家無乜平價場架啦

引用:
原帖由 我係屎忽鬼76 於 2010-1-26 05:17 PM 發表 查看引用來源
尋晚同六個朋友去五月瓜,加埋我七個人,竟然有四條女話大依媽,跟住叫媽咪來,又話唔好意思,再揾过女,都差唔多埋單啦,飲酒又貴,我地飲啤酒,一個人要七百,嗰d男經理又成晚入來敬酒,一人飲幾杯,唉,依家 ...
如果我冇記錯, 五月瓜d女大姨媽係要掛紅牌既. 如果佢大姨媽唔掛紅牌,你可以向媽咪經理投訴; 如果係你唔知到呢個潛規則, 見佢掛左紅牌都照揀佢, 只怪你地係新手囉. 如果你知d女呃鳩你大姨媽而你又唔即時投訴, 咁冇野好講啦.

引用:
原帖由 chili_man 於 2010-1-26 05:27 PM 發表 查看引用來源
学下我朋友,
见到男经理就开声话:"送唔到酒就唔需要入来",
女经理入来就要比抽水.:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我都少到佢出返去:smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-26 06:36 PM 發表

:smile_o12:  ..... 下次就咁做.....寫埋個牌放門口:smile_o12: :smile_o12:
好提議喎 !!!!!

唔止五月瓜...成個CP d女都係越來越衰....:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆