天鵝胡價錢系咪貴過以前好多

收藏  |  訂閱
17  2.5k

引用:
原帖由 M33Man 於 2010-1-20 04:31 PM 發表 查看引用來源

好過我去凡爾賽開6支紅酒...4千幾埋單:smile_o03:
喺凡仔個西場用壞嘢要屈你賠錢, 小心, 最好全程俾個DJ妹攪

引用:
原帖由 R^O^Y426426 於 2010-1-21 07:15 AM 發表 查看引用來源

完全同意!系大陸好難飲到真酒!吾系貴就代表真……@@:算吧!我都飲左十幾年假酒都未死!

所以喺大陸D娛樂場所飲貴酒即係揾自已笨, 俾班無良商人賺多D, 雖然飲唔死, 但物非所值, 冇必要

上面乜都假,揾笨7

引用:
原帖由 master1963 於 2010-1-21 09:47 AM 發表 查看引用來源
上面乜都假,揾笨7
:smile_30: 上面d賊多數係真....

引用:
原帖由 lossmylove 於 2010-1-20 04:07 PM 發表 查看引用來源
上過星期四老友放早即興三人行話想CP飲下酒行下:smile_34: 6時到左CP想下去邊度好想起天鵝胡新裝修未去過就話去睇下、座車到小洞天吃飯後行去天鵝胡系門口睇睇有个男經理行出來招呼:smile_15: 同我地開左間房話 ...
ching你搞錯左,以前天鵝個間k,叫做金色年代!收費系好平,而家呢個k場系半島老版自已打理翻,以前系租比人做,以前個場搬左去軍匯,系兩個位置黎,K場重新系酒店個邊做,舊個邊改做客房,半島收費有名系貴,大家都知,但而家生意都差左,兩個場都搞緊消費1000送500。但d消費卷要平日先准用!

我聽晚都約左班fd上天鵝仔...返黎再report...:smile_o01:

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-21 10:39 AM 發表 查看引用來源
ching你搞錯左,以前天鵝個間k,叫做金色年代!收費系好平,而家呢個k場系半島老版自已打理翻,以前系租比人做,以前個場搬左去軍匯,系兩個位置黎,K場重新系酒店個邊做,舊個邊改做客房,半島收費有名系貴,大家都 ...
以前天鵝仔揀囡囡出街,咁依家咪冇囉,就算有,咁點行法,236,258 OR 369:smile_41:

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-21 10:39 AM 發表 查看引用來源

ching你搞錯左,以前天鵝個間k,叫做金色年代!收費系好平,而家呢個k場系半島老版自已打理翻,以前系租比人做,以前個場搬左去軍匯,系兩個位置黎,K場重新系酒店個邊做,舊個邊改做客房,半島收費有名系貴,大家都知,但而家生意都差左,兩個場都搞緊消費1000送500。但d消費卷要平日先准用
:smile_14: 而且要平日消費滿1千才可用1張咋:smile_38:

前往最後回覆