現在是高危?

收藏  |  訂閱
20  2.1k

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:12 PM 發表 查看引用來源

戇撚鳩咁扮情聖型啲架 ? 又好撚痕添 !
唔撚識串人咪扮醒啦~~~講黎講去果幾句~~~
你講係事實晨早就比你講死人地團長啦....人地開團出名就眼紅人~~~係係講得咁差就晨早摺左啦~~!!

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:18 PM 發表 查看引用來源

都話你依啲毒撚當佢神咁拜架啦 !

扯皮條搵錢養隻雞 !
人地搵錢養咩係人地自由....JOIN團亦都係參加者自由~~~
你顧下你自己先啦...自己都養唔掂管人地養女~~!!!

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:30 PM 發表

你真係當佢偶像咁款, 你兩個鬥戇鳩扮情聖啦 !

你老母教你救國養女攞諾貝爾獎架 ?
咁你老母教你咩? 由細無理你攪到你做左隱青?
定係教你唔叫g 都要上夜遊睇下啦~

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:30 PM 發表 查看引用來源

你真係當佢偶像咁款, 你兩個鬥戇鳩扮情聖啦 !

你老母教你救國養女攞諾貝爾獎架 ?
我當你偶像就真....成個台D人都笑緊你....你就只係識笑圍住你笑果班人.....你呢D咪傻仔囉~~!!

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:39 PM 發表 查看引用來源

沉船扮情聖嘅人只會話身邊嘅人傻 !
haha....你又知我沉船?
識我呀?
咪扮熟喎~~!!

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:37 PM 發表

你老母教你扯皮條, 你老豆教你包二奶 !

我一年搵廿幾萬唔係多, 炒吓股贏嘅錢多過你扯皮條嘅應該 !
哦炒股~一年廿幾萬真係唔多啊 係時候要進修下唔係好快俾人踩番落黎

引用:
原帖由 edwinl 於 2010-1-20 03:35 PM 發表 查看引用來源
我想問現在深圳羅湖都是好危險? 看報紙講到好大獲咁 ...

有冇 ching share 下呀?
唔好信啦, 深圳不知幾安全, 千別咪聽人老點 去左cp 吃扒:smile_38:

睇下關口村...方向村既情形...應該係囉...:smile_o13:

回覆 18# 的帖子

ok wor,都幾多人.

专项打黄捷报频传 不法分子闻风丧胆
link for u

http://www.youtube.com/watch?v=hHVJDx1BBYI

专项打黄捷报频传 不法分子闻风丧胆
http://video.sznews.com/content/2010-01/14/content_4329522.htm

前往最後回覆