点解咁多人出D咁帖話呃人又話寫手

收藏  |  訂閱
30  2.0k

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 04:47 PM 發表 查看引用來源

包件向西雞, 你緊係叻呀 !

你條仆街, 呢個世界網上便就係有你d咁既人, 上網就大大聲....扮晒野賴醒....

方死你唔係果d, 唔低得人地, 但係又無計, 又做唔到野.....咪要出呢d手段中傷人囉。

呢呢埋埋就聲大大。。:smile_39:

自自閉閉出到黎就無聲出果種。

做埋d無聊野, 阻住晒所有人,
人地入黎係討論夜遊...吹下水...交換資訊等等....你呢d仆街就要搞事....全版人都要與你為敵啦。

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 04:58 PM 發表 查看引用來源

你出世就勁到屌埋你老母, 仲點會認得邊個係你個死鬼老豆啫 !
勁到屌埋你D大眾老母添....恨呀?:smile_o05:

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:02 PM 發表 查看引用來源

又一學生毒撚打手出現 ! 濕鳩團長 COPY 下次收你六折酒水錢 !  
人地收幾多關你撚事~~~返屋企叫你老母收你六折屌獲甘啦~~!!:smile_o11:

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:07 PM 發表 查看引用來源

你屌左你老母都幾多濟咁喎 ! 屌完仲要寫出嚟 !
我老母只係我老豆屌嘅啫~~~講野比D羅緝啦~~!!
你無老豆老母都唔代表你唔識呢D常識架?

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:07 PM 發表

你屌左你老母都幾多濟咁喎 ! 屌完仲要寫出嚟 !
得啦知你咩都唔識唔會打包交又唔會屌西啦  每日只係識推post  有撚都唔用啦咁好未~

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:14 PM 發表 查看引用來源

琴晚先見隻狗屌緊你老母.

你做咩比你老豆同老母行房比人睇呀?
知你方便晌隔離房影啦~~!!

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:13 PM 發表

你出埋啲沉船帖同COPY手記咪好撚勁 !
咁你咩都無貢獻過 唔通話你係到獻世咩 唔得咁講ga 就算係一張廁紙、一條底褲都有佢本身嘅用處 o架嘛~
你而家無撚用 將來可能有呢 記住上網ga 時候得閒打下飛機唔係 谷精上腦 攪人老母就唔好啦
開心哥去左邊啊成日唔見佢有d 掛住佢tim

推推~~:smile_o12:

烽煙四起,死傷無數.

引用:
原帖由 呃錢團長 於 2010-1-20 05:52 PM 發表 查看引用來源

D 台毒男船長真係冇得頂 ! 好撚大貢獻 !
你無建樹就唔好話人無貢獻啦......你貢獻自己都未得啦~~!!

前往最後回覆