上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....唱K飲酒以外節目,松山湖踩單車,再加會龍居食燒雞!

收藏  |  訂閱
48  3.2k

去五月花揀唔倒囡, 傻閪團長 COPY 話彈條私家雞過我, 話係兩年前去深圳向西村食快餐識嘅, 仲包左兩年, 叫我試吓, 佢話收返一百蚊枱費, 個閪都幾緊, 波就差啲, 得 34 B ! 係我就唔會沉啦 !

COPY 條囡

向西雞婷婷

又黎過?未死得?夠鐘食藥啦!:smile_30:

引用:
原帖由 ppp8989 於 2010-1-20 01:10 PM 發表 查看引用來源
又黎過?未死得?夠鐘食藥啦!:smile_30:
傻閪 COPY 用分身 !

引用:
原帖由 COPYTOUR 於 2010-1-20 12:28 PM 發表 查看引用來源
星期日同幾個老友,當然有男有女啦,去松山湖踩單車,咁系新港門口叫部十人車,都系開價60蚊,車程要半個鐘,要經過幾個鎮咁話,咁今日風和日麗,真系郊遊好季節,平時唱得K多,飲得酒多,搵翻呢D節目都唔錯既。
在 ...
踩單車真係有益身心喎!讚一讚先!!:smile_o12:
匯龍居超多人,上次去漏單程況嚴重!我地六點半去到,隔離檯有兩碟野好耐未黎,拍哂檯埋單,點知我地又係咁!!:smile_o16:

團長先生, 請問你中文程度有多少? 想問一下,你知不知什麼叫內地夜遊討論區呢?明眼人都看得出你在宣傳自已的夜遊團, 現在除了你的槍手寫所謂報告, 現在還加上你自己的事, 你真的當這裡是自己的網誌嗎?有理其他在此的人感受嗎?如果閣下還是繼續出這些無聊又不合本區的帖子, 我必定投訴到大版主那裡的, 不要常常裝可憐的問人為什麼針對你,而是問問自己做了什麼出來, 而這帖我都投訴了, 請自重吧, 德高望重的團長

引用:
原帖由 又吹我漲? 於 2010-1-20 01:33 PM 發表 查看引用來源
一人帶一件向西雞去玩 ! 爽呀 !
COPY 條囡向西雞婷婷
你咪撚噪啦.....煩唔撚煩呀?!

yeah,

老大好勁, 踩單車好快。全靠你載條女咋:smile_04:

下次都係唔好叫唔識踩單車既人去踩車....我整傷左人就唔好啦 嗚嗚:')

引用:
原帖由 方偉賓 於 2010-1-20 13:42 發表
團長先生, 請問你中文程度有多少? 想問一下,你知不知什麼叫內地夜遊討論區呢?明眼人都看得出你在宣傳自已的夜遊團, 現在除了你的槍手寫所謂報告, 現在還加上你自己的事, 你真的當這裡是自己的網誌嗎?有理其他在此的人 ...
唔鐘意可以唔睇! 唔post得,版主會做野!

曹操都有知心友.關公都有對頭人.

尼道禁多人開團. 明碼實价!自願報名.全無強迫!唔好未下次跟其他人囉!

或你都可以開團.

引用:
原帖由 canon123 於 2010-1-20 06:23 PM 發表 查看引用來源

唔鐘意可以唔睇! 唔post得,版主會做野!

曹操都有知心友.關公都有對頭人.

尼道禁多人開團. 明碼實价!自願報名.全無強迫!唔好未下次跟其他人囉!

或你都可以開團.
CHING,仲未翻到HK?等你呀!

匯龍居D燒雞的確唔錯~!可惜地點跟K場較遠~冇咩機會去用飯

我上去玩咁耐都只係去過一次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆