上一頁下一頁
發新話題

本人想分享打野戰經驗~~~有人試過入來傾下

收藏  |  訂閱
61  10.3k

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-17 06:27 PM 發表 查看引用來源
你有沒聽個有人打劫.............................
劫色丫嘛......成日見報架啦

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-1-17 06:28 PM 發表 查看引用來源

劫色丫嘛......成日見報架啦
唔係就係啦,好唔安全呀.......................

nice share thanks !

0係鋪頭入面攪, 算唔算野戰呀?

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-17 18:29 發表 查看引用來源
唔係就係啦,好唔安全呀.......................
可能樓主想3p....:smile_o05: 又唔想搵熟人....so 飛鵝山係一個最直接搵到幫手嘅地方.....:smile_o05: sorry 我諗我又開始亂講嘢.....希望見諒...!!!!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-17 06:33 PM 發表 查看引用來源
可能樓主想3p....:smile_o05: 又唔想搵熟人....so 飛鵝山係一個最直接搵到幫手嘅地方.....:smile_o05: sorry 我諗我又開始亂講嘢.....希望見諒...!!!!
邊有人得閒幫你呀.....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-17 18:35 發表 查看引用來源
邊有人得閒幫你呀.....................
唔係幫我...因為.......我怕有蚊叮:smile_o05: .....我係話打刧嗰d幫........:smile_o06:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-17 06:44 PM 發表 查看引用來源
唔係幫我...因為.......我怕有蚊叮:smile_o05: .....我係話打刧嗰d幫........:smile_o06:
啊你係講個d呀,講明d嗎....................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-17 20:02 發表 查看引用來源
啊你係講個d呀,講明d嗎....................
其實我一路都有少少讀寫障礙:smile_o03: .......我.....都唔想.....!!!:smile_o05:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-17 08:14 PM 發表 查看引用來源
其實我一路都有少少讀寫障礙:smile_o03: .......我.....都唔想.....!!!:smile_o05:
我同你講下笑................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆