15/1 上CP sn有冇c兄同行

收藏  |  訂閱
22  1.0k

Book 房呢個行為,係你番啅一間sn先會做的,因為招呼得你好的主任or經理,
你再去經佢book房的話,佢地先有錢賺,又可以平多幾十蚊。
當然,如果你walkin新場就以爛滾王師兄話齋,就唔駛book房,如果你覺得呢個
場可以番啅的話?不妨唔好掉佢地d卡片,留番下次用囉。:smile_o10:

我fd上星期去mb 冇秀走  得d女坐係度

引用:
原帖由 八你先之友 於 2010-1-14 12:43 AM 發表 查看引用來源
Book 房呢個行為,係你番啅一間sn先會做的,因為招呼得你好的主任or經理,
當然,如果你walkin新場就以爛滾王師兄話齋,就唔駛book房,如果你覺得呢個
場 ...
明白明白

引用:
原帖由 八你先之友 於 2010-1-14 12:43 AM 發表 查看引用來源
場 ...
我就唔會留佢卡片,因為費時自己條女發現到
通常會將經理d手機mark係email裡面
到真係出發,先用手機上網搵番電話
咁樣d白痴經理真係發短信黎祝你乜9野生活愉快
你都可以呃條女話又有條旦散發錯號碼

去邊間比較好呢....

引用:
原帖由 cck19891 於 2010-1-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
我fd上星期去mb 冇秀走  得d女坐係度
mb係無走秀,只有乜撚野人肉超市場,即係一大張U型長沙發,所有囡坐晒係度,
客人可以一次過睇晒所有囡,好處慳揀女時間,壞處:坐撚野係度,睇唔到條腰幼定粗,次次叫條女起身就麻9煩

引用:
原帖由 爛滾王 於 2010-1-14 12:52 AM 發表 查看引用來源

mb係無走秀,只有乜撚野人肉超市場,即係一大張U型長沙發,所有囡坐晒係度,
客人可以一次過睇晒所有囡,好處慳揀女時間,壞處:坐撚野係度,睇唔到條腰幼定粗,次次叫條女起身就麻9煩
我睇相都係咁呀 咁邊一間一定有秀走嫁....

c兄...你最想去边間:smile_04:

引用:
原帖由 sn達人 於 2010-1-14 12:57 AM 發表 查看引用來源
c兄...你最想去边間:smile_04:
邊間有show就去邊間
我想試哂所有呀嗎

引用:
原帖由 cck19891 於 2010-1-14 12:58 AM 發表 查看引用來源

邊間有show就去邊間
我想試哂所有呀嗎
收pm:smile_38:

前往最後回覆