上一頁下一頁
發新話題

久遺了的艷糟遇....一年的火一晚爆發....正!!!

收藏  |  訂閱
146  29.2k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 06:05 PM 發表 查看引用來源
大家好,我今次第一次喺引版發post,寫得唔好請見諒....
件事係發生喺尋晚....尋晚因為有少少業務改變,所以同合作伙伴喺tst傾生意,去咗一間較靜嘅lounge...因為傾生意所以一定要靜,大概 ...
不過都曾經擁有啊

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 06:36 PM 發表 查看引用來源
c hing 有感而發....你都有同樣經歷???:smile_o06:
非也非也!

小弟那有如此艷遇?

只因小弟乃性情中人,見到 閣下沉溺於痛苦回憶中,有感而發!

能夠有此艷遭遇,我想乃是 閣下與美人前世緣份;可惜福份未夠,只能相聚一宵!

緣起,緣滅!

還是向前看!此等回憶,留待昨夜夢魂中!

飛過去搵佢嘛

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-1-10 18:46 發表 查看引用來源

非也非也!

小弟那有如此艷遇?

只因小弟乃性情中人,見到 閣下沉溺於痛苦回憶中,有感而發!

能夠有此艷遭遇,我想乃是 閣下與美人前世緣份;可惜福份未夠,只能相聚一宵!

緣起,緣滅!

還 ...
不過,我自己都想佢搵到佢嘅幸福,我留言都係祝福佢....:smile_o03:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 06:49 PM 發表 查看引用來源
不過,我自己都想佢搵到佢嘅幸福,我留言都係祝福佢....:smile_o03:
能夠有如此胸襟,好男人!

但敢問閣下:情歸何處?

引用:
原帖由 jackl33 於 2010-1-10 18:48 發表 查看引用來源
飛過去搵佢嘛

香港細個紐約搵一個人都咁難,我去到紐約點搵佢????:smile_o05:

Support!!
一個幾感人既艷遇

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 06:49 PM 發表 查看引用來源
果然係一個真性情既人

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-1-10 18:52 發表 查看引用來源

能夠有如此胸襟,好男人!

但敢問閣下:情歸何處?
在水中央,飄浮不定.....落花有意隨流水,而流水無心戀落花....隨水去吧!!!相信總有落腳地...

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-1-10 18:53 發表 查看引用來源

果然係一個真性情既人
無辦法,傷心要食飯,開心都要食飯....諗返轉頭我賺咗!!!!!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆