聖旦奇遇執尾彩:桃園、帆船and??報告 day 3

收藏  |  訂閱
32  2.8k

一次証明神嘅安排真係並非我地 D凡人可以估計到嘅:smile_30: :smile_30: :smile_30:

DJ係咪矮果個 :smile_41:

真係冥冥中自有安排,估都估唔到。

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-30 03:52 AM 發表 查看引用來源
經過兩日的白果之夜後:smile_o03: ,死心不息决定 boxing day 臨時加插 day 3,由於今次真係不容有失:smile_o06: ,同埋班老友好多都未去過呢個場,所以就由小弟帶隊直闖??性地,揀呢個場嘅原因係貪佢有 ...
咁我知你去邊啦!:smile_30:

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-30 03:52 AM 發表 查看引用來源
經過兩日的白果之夜後:smile_o03: ,死心不息决定 boxing day 臨時加插 day 3,由於今次真係不容有失:smile_o06: ,同埋班老友好多都未去過呢個場,所以就由小弟帶隊直闖??性地,揀呢個場嘅原因係貪佢有 ...
BILLY兄...小弟封你做偶像:smile_40:

Thanks for your lucky report ar.

Thx for sharing...

引用:
原帖由 a-loman 於 2009-12-30 06:59 發表
推薦左了...C兄..你3 DAY我都睇左了..點解是三晚女女錢400大元..我見你好似晚晚都有坐女嫁...:smile_41: :smile_41:
day 1 $200醉酒妹,day 2 冇揀女 dj 大圍數, day 3 1個讓咗比老友、$200胃痛妹、dj 都係大圍嘅!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-30 11:56 發表
咁我知你去邊啦!:smile_30:
:smile_44:

引用:
原帖由 nansh118 於 2009-12-30 11:24 發表
DJ係咪矮果個 :smile_41:
:smile_35: 嗰度 D dj 個個都好鬼矮下㗎喎!

前往最後回覆