上一頁下一頁
發新話題

終於都俾左老公................

收藏  |  訂閱
54  24.8k

冇人第一次唔痛囉
不過為左鍾意既人
真係要忍一忍

我第一次唔痛架:smile_o05:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-12-28 11:02 PM 發表 查看引用來源
我第一次唔痛架:smile_o05:
:smile_41:  點解會唔痛呀 :smile_41:

引用:
原帖由 ddchow 於 2009-12-28 09:13 PM 發表 查看引用來源
希望你地一直長長久久啦~~
多謝你呀!佢都算好仔。

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-12-28 07:50 PM 發表 查看引用來源

好容易感染細菌, 好多女人病都係因為扑野個時唔乾淨!!
你個窿有事, 佢去尿尿個窿都有事!
唔係無咁痛, 第一次點都係痛架喇!!加上黎m扑野會更加痛
個d pose唔係無咁痛, 只係係插得入d, 爽d!!:smile_o01:
小妹妹 ...
我有時覺得男人都幾sex-oriented,好似會為左攪野而講大話。
我問佢,佢話只係覺得果d post會令我舒服d。
同埋佢話遲d提議上佢屋企再攪。

我有時都唔想,但又唔想拒絕令佢失望。好矛盾

引用:
原帖由 missuvmuch 於 2009-12-29 12:09 AM 發表 查看引用來源

我有時覺得男人都幾sex-oriented,好似會為左攪野而講大話
我問佢,佢話只係覺得果d post會令我舒服d。
同埋佢話遲d提議上佢屋企再攪。

我有時都唔想,但又唔想拒絕令佢失望。好矛盾
有時佢講呢D 大話, 係為0左氹你俾佢, 有時佢自己都唔知係唔係, 總之講0左先
目的都係為0左性
做愛係雙方0既, 如果你唔舒服, 或者佢攪得你唔舒服, 就要出聲
唔好信晒D AV 入面0既0野, 有D "表演" 唔係真0家!

引用:
原帖由 greymoon 於 2009-12-29 01:31 AM 發表 查看引用來源

有時佢講呢D 大話, 係為0左氹你俾佢, 有時佢自己都唔知係唔係, 總之講0左先
目的都係為0左性
做愛係雙方0既, 如果你唔舒服, 或者佢攪得你唔舒服, 就要出聲
唔好信晒D AV 入面0既0野, 有D "表演" 唔係真 ...
冇錯冇錯:smile_42:  我初戀男朋友都話唔痛唔痛...
我痛到一腳伸開左佢THAN著衫走:smile_30:

引用:
原帖由 Barbie☆芭比 於 2009-12-29 01:42 AM 發表 查看引用來源

冇錯冇錯:smile_42:  我初戀男朋友都話唔痛唔痛...
我痛到一腳伸開左佢THAN著衫走:smile_30:
笑左:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 aerofolt 於 2009-12-29 02:07 AM 發表 查看引用來源

笑左:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
所以個次應該唔算係我第一次...

應該係第3份1次~哈哈哈~

所以話~ 第1次千其唔可以同D冇乜經驗既新手~

如果唔係一定痛到:smile_27: ~ ~:') ~:smile_19:

個男仔都好心急,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆