上一頁下一頁
發新話題

COPY手記。。。。(1224)逃園好平安之夜

收藏  |  訂閱
80  5.1k

其實近幾個月,娛樂場個市道都不太好.....
ching
留意一下洗腳,過關人流就知我說事實了 :smile_39:

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-12-27 05:26 PM 發表 查看引用來源
其實近幾個月,娛樂場個市道都不太好.....
ching
留意一下洗腳,過關人流就知我說事實了 :smile_39:
也是對,K場真的開得太多了!

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-27 05:23 PM 發表 查看引用來源
咁駛唔駛落你名先呀,引D人報名!:smile_30:
落我名...都吸引唔到D咩人.
不過你話事啦....

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-12-27 05:29 PM 發表 查看引用來源

落我名...都吸引唔到D咩人.
不過你話事啦....
OK,你第一個報名!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-27 04:48 PM 發表 查看引用來源
平安夜去逃園,6點幾過關,出奇地順暢,交通還可以,此終系鬼佬節日,影響唔到國內交通,但系反觀香港,就已經人山人海出尖東。
7點到CP,就醒目D啦,騎架三輪穩震D,撞到塞車都有彎轉,如果坐著架TAXI塞車,就要硬食路上。
去到美寶落車就一條氣衝上酒樓,跟著就碌續多名團友到步,有好多都是新團友,跟我都未見過面,佢地都系跟著D老手,行花街,揀囡囡,飲下酒,然後就拉大隊食飯。
我其實就公事煩忙,黎唔到花街,請各團友見諒!要系酒樓會合大家,好似搞到群龍無首咁,不過我一早就交帶場方人員,開卡取酒飲住先,錢都未收,已經有得飲,好彩暫時都未有人搏大霧走左去。
因為有D無黎食飯,有D仲會遲過我到,所以只開兩大圍食飯,今晚前前後後都有成26人,好彩定左個總統房先裝得落黎玩。
食完飯上翻K場,環觀今晚D房都唔系好爆,花街仲不時有成渣囡走過,今晚又賣剩好多囡,其實今晚平安夜,都有好多人走唔甩,都系有女友老婆個批,我系到向你地致敬,你地真系偉大,要留港消費畏妻,哈哈!放心,我地會玩埋你地個份啦。
咁都系例行程式,黑牌啤酒飲到嘔,唱歌既就聲震天下,發酒癲既就追逐房間,唔駛十點幾,已經有數人不支倒地,啤酒樽就十幾盆散落牆邊。
本來話今晚有禮物抽獎,點知中途已經被囡囡搶劫,又出口又出手,幫我囉禮物入房既肥仔,被囡囡扯開幾邊,手臂滿是牙印,乜好似生番咁?為搶野出埋口?
好啦,咁到12點都已經無人想飲,埋單走人,下個節目,燒烤街食野吹水啦!

淨返啲豬扒牙 ?!!

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-12-27 05:54 PM 發表 查看引用來源

淨返啲豬扒牙 ?!!
好過D人....豬扒都冇得食...要食自己.....

tks for sharing..

thank you for your report. 平安夜五月瓜都好多女剩 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 暗戀carmen 於 2009-12-27 06:40 PM 發表 查看引用來源
thank you for your report. 平安夜五月瓜都好多女剩 :smile_30: :smile_30:
真系?証明市道都好差下!

Thanks for your report.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆