上一頁下一頁
發新話題

[原創] 你是我的唯一 (Part 6 - 無言的結局) [#1/#5/#9/#14/#32/#42]

收藏  |  訂閱
44  8.6k

:smile_47: 開齋啦...

等緊你繼續出part4:smile_o12:

係咪唔係男仔喇:smile_41:

[原創] 你是我的唯一 (Part 4 – 第一次 vs 第一次)

佢望住我對眼, 望左成分鐘… 我個心, 又跳左成分鐘… 大家個腦入面都好似打緊仗咁, 大家都冇出聲, 只係望住對方對眼, 我呼吸開始急, 可能佢都聽到我吸呼聲, 佢卒之開聲講野。

T:   我知你一直都對我有好感, 係咪呀?

我唔出聲, 我唔想認… 我好驚我認左, 我地連朋友既關係都冇埋, 或者我可以一直做佢紅顏知己, 就已經好夠。點知, 佢突然間攬住我, 係我耳邊同我講: 比我丫!

我成個人軟哂, 完全崩潰, 會有咩後果, 我已經完全冇諗呢D野, 我幻想左2年既事, 終於發生! 佢未等我答佢, 佢就咀落黎, 一路咀一路行入佢間房, 佢將我推左落佢張床。因為大家都係第一次, 佢冇好似我自慰果陣既幻想咁溫柔, 佢好快就解開我恤衫D鈕, 但佢一隻手摸去我背後想解我胸圍果陣, 摸極都摸唔到個扣。
我: 哈~ 唔係咁架~
我伸手幫佢解開我個胸圍扣, 佢一見到我38D既一對波, 已經忍唔住好大力咁渣落黎, 我跟住除埋條褲。佢成個人爬左上床, 佢個身壓住我成個人, 我feel到大脾有d野梗住我, 好熱。佢對手係咁大力渣。
我: 細力d….
T冇理到我, 佢呼吸好急, 突然佢雙手從我雙峰撤退, 好急咁除左自己條褲。
T: 唔得, 我頂唔順啦!
我有D驚, 但係又開心, 我好想將我第一次比佢…
佢撥開我對腳, 扶住自己支野係門口搵左一陣, 我突然醒起!
我: 套… 套….
佢好急咁係床頭個銀包度攞左個套出黎….個套… 好明顯係今日本來預備同佢女友用…..
佢快快手戴左個套
T: 好硬, 我要入啦!
佢扶住自己支野, 係門口搵, 我用手幫一幫佢, 開頭佢入左少少, 我覺得下面好緊, 比佢支野夾硬”贊”開左。
T: 好實, 入唔到~
我再打開D對腳, 佢用力一頂, 我覺得下面一陣刺痛, 雙手好大力咁抱住佢…
我:  呀~~~….
T:  痛呀?
我: 少少, 你慢慢入…
其實我下面都未係算好濕, 但真係好想好想比佢進入我入面, 我恨左好耐…佢開始既時候動作特登慢D…
T:  好緊…. 好舒服….
我就由於仲有少少痛, 冇出聲, 但我諗我既呼吸都好大聲, 佢唔係插得好入, 係半路出出入入, 間唔中支野會跣左出黎, 我幫佢扶返入去, 大約慢慢插左3-4分鐘, 佢越插越入, 成支頂哂入去, 我feel到佢旦旦掂到我pat pat… 佢開始越插越快, 我都開始冇咁痛, 仲忍唔住叫左出黎…
我:  呀~~~~~um~~~~~呀~~~~啊~~~呀~~呀~~呀~~
佢呼吸越黎越急, 一次比一次大力, 一次比一次快….我覺得下面有一種酸麻既感覺, 越黎越強烈, 快感越黎越多….
T:  我要射啦~~
我: 呀~~呀~~~~~比我~~~~~
T:  呀~~~~~~呀~~呀~~~ 呀~~~~~~~~~~~~
我成個人震左一震! 陰道不停收縮, 佢係我入面發射左!~ 我覺得好開心, 眼不由自主咁濕哂, 我攬得佢好實好實, 好想佢一直留係我入面唔好出黎………

咁粗魯

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-12-26 08:29 PM 發表 查看引用來源
咁粗魯
佢第一次... 唔識就住 :smile_39:

引用:
原帖由 ~肥婆奶奶~ 於 26-12-2009 20:29 發表 查看引用來源

你唔係第一次咩!?

引用:
原帖由 ~肥婆奶奶~ 於 2009-12-26 08:29 PM 發表 查看引用來源

咁你要好好咁教佢呀
希望你地會有下文呀!!:smile_40:

引用:
原帖由 laamlaam1202 於 2009-12-26 08:32 PM 發表 查看引用來源

咁你要好好咁教佢呀
希望你地會有下文呀!!:smile_40:
我都係第一次 :smile_39:  所以我都唔知點.... :smile_42:

引用:
原帖由 ~肥婆奶奶~ 於 2009-12-26 08:39 PM 發表 查看引用來源

我都係第一次 :smile_39:  所以我都唔知點.... :smile_42:
咁咪慢慢黎唔洗急lo:smile_o05:
但之後你地點呀??
我好想知~~
我覺得你都唔好太自卑丫
女仔唔一定要令女先得人鍾意嫁姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆