上一頁下一頁
發新話題

開口有得食

收藏  |  訂閱
77  13.9k

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-25 11:59 PM 發表 查看引用來源

我係豬扒, 唔係靚女:smile_o05:
豬扒會有甘多人兄同你ons,咪吹水吾抹咀呀靚女:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-25 11:56 PM 發表 查看引用來源

Lonley Christmas 至真~~
呢兩日晌屋企發霉 :smile_o08:
我都係啦,而且我餓得好緊要添:smile_o03::smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 26-12-2009 12:13 AM 發表 查看引用來源

我都係啦,而且我餓得好緊要添:smile_o03::smile_o08:
點解咁餓? dy 無餵飽你?

引用:
原帖由 wai7878 於 26-12-2009 12:09 AM 發表 查看引用來源
豬扒會有甘多人兄同你ons,咪吹水吾抹咀呀靚女:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有女送上門, 男人好少會say no 架喎, 係咪?:smile_o10:

豬咪咪節日都出來搵食 哈哈
有無問佢扲返車錢呀 ??

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-26 12:17 AM 發表 查看引用來源

有女送上門, 男人好少會say no 架喎, 係咪?:smile_o10:
唔好玩都要睇下食唔食得落架
去mk叫雞都係三百幾 大把擇 同你一晚消費飲酒都二百幾再加食d野開賓館 加加埋埋最小都五百幾啦:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2009-12-25 10:22 PM 發表 查看引用來源
以前我好鐘意每逢星期五或六都會同新識既網上朋友出去飲野...
果晚... 都唔例外 :smile_30:

話說又係晌我搵開食既forum...開左個topic 搵人同我去飲野...
佢... 係其中一個符合條件既男人...
果次唔知點解.. ...
你既然都唔俾人地PM你,你又點同人地ONLINE CHAT到呢?

引用:
原帖由 我得161cm高 於 2009-12-26 12:19 AM 發表 查看引用來源

唔好玩都要睇下食唔食得落架
去mk叫雞都係三百幾 大把擇 同你一晚消費飲酒都二百幾再加食d野開賓館 加加埋埋最小都五百幾啦:smile_43::smile_43:
你條契弟即係串人雞都不如啦,賤人

引用:
原帖由 wai7878 於 2009-12-26 12:24 AM 發表 查看引用來源
你條契弟即係串人雞都不如啦,賤人
大家身份層次都唔同無謂同你講
仲有, 提醒你, 唔好再講落去了, 再講只會更顯示出你的愚昧和無知

so gd report..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆