上一頁下一頁
發新話題

你点對待她人,她人就点樣對行你

收藏  |  訂閱
46  5.1k

引用:
原帖由 星期五情人 於 2009-12-23 02:20 發表 查看引用來源
:smile_o13: :smile_o13: 最重要是結果及感覺!! , 要什麼結果結婚:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
可能為左離婚啦

咪系,人地都系人乍.

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-23 02:23 AM 發表
可能為左離婚啦
:smile_o13: :smile_o13: 哈哈 !!!!! 何必尋夢 !結果感覺:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

多謝ching報告

師兄很好運經常撞到啲咁好嘅女女

引用:
原帖由 Lamark 於 2009-12-23 02:11 發表 查看引用來源
初時對你好,跟住話要乜,要物,綿你會唔會滿足佢呀!
第二次見面,情人节話送条金練卑佢添.

引用:
原帖由 jchoy 於 2009-12-23 01:17 發表 查看引用來源
好多時候,聽到好多師兄說上CP'深圳或其它地方,有不快樂經過,我自己的看法,大家有沒有尊重她們,是否自己洗了些錢就扮大哥,呼喊別人,我自己不是有錢人,又不是情聖或年青靚仔,很多時候你尊重及當她們是人,都有很多回報, ...
佢哋識放長綫釣大魚,卑8○○佢哋,覺得你系大老板,对你更会好D,不過我一个月上四、五次,每次卑5○○時对我都好好.我唔想卑太多,免佢哋以為我好有米,跟住又好多付加費,佢話揾工做不过又話無钱卑按金,卑咗钱佢交按金,又無去上班,呃得就呃.叫佢早上跑吓步做运动,佢話要買套4百幾既運動衫先做得,冲貴撚过我套粗衣麻布.我話揾工卑按金你你又呃肒我,佢話今次套運動衫你代我出2百幾,你話好唔撚好笑?虽然呢D付加費数目唔大,但佢哋好撚多藉口同你要錢,仲撚得意,識佢第二次見面,正藉情人节,佢話叫我送条見得吓人既金頸鍊卑佢做情人节礼物,話系我既面子嚟,超,D金咁撚貴,我自已都無金錬帶,。我走咗佢咪揾第二個補上,關我面子乜嘢事,唔通你会話卑第=个聽系我送既,我咪仲撚魚.

我唔係好同意ching講法,唔好話係KTV,係依個社會,絕對唔係好似ching所講"你點對人,人點對你",可能ching遇到大部份都係好好人。去KTV,我地係作為消費者,絕對係有我地消費者權利,我地普通去買件衫,除左衫既質素,我地都會講求售貨員既態度啦,何況我地去玩,就係去買佢地既service。如果佢地態度唔好,無做應做既野,就好比去買件有問題既衫,唔好話要求回水換貨,鬧下總可以吧。如果你地只係當自己唔好彩,個個唔出聲,佢地只會覺得無問題,繼續係甘,以後只會越來越多唔好彩。

哈哈哈,上去洗錢係找服務還是服務人

引用:
原帖由 星期五情人 於 2009-12-23 02:46 發表 查看引用來源
:smile_o13: :smile_o13: 哈哈 !!!!! 何必尋夢 !結果感覺:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
有人鍾意申請卦:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆