上一頁下一頁
發新話題

31號星期四(逃園除夕夜)1號星期五(五月瓜元旦夜)2號星期六(軍匯光豬或麗豪)

收藏  |  訂閱
395  18.2k

:smile_43: ...又對人封殺?

去唔到都支持一下:smile_04: :smile_04:

Copy leader, support support support CP 酬賓團

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-17 02:10 PM 發表 查看引用來源
团長,小弟平時都有在CP玩,很久前已想報你的团但还未有PM的權限,可否PM我留联络以便報名啦!
你快吹夠50分就可PM我!努力!

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-17 15:42 發表
你快吹夠50分就可PM我!努力!
我就係想上去揾條女幫手吹:smile_30:  可能快好多噃

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-17 04:00 PM 發表 查看引用來源

我就係想上去揾條女幫手吹:smile_30:  可能快好多噃
K女唔係個個肯吹, 要吹既去SN穩陣好多啦

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-12-17 17:31 發表

K女唔係個個肯吹, 要吹既去SN穩陣好多啦
所以通常 D 女一試枱我就問清楚先,:smile_o10:  檢查完身体合格但唔吹都即彈,除非佢真係索爆啦:smile_o12:

引用:
原帖由 billy0595 於 2009-12-17 06:13 PM 發表 查看引用來源

所以通常 D 女一試枱我就問清楚先,:smile_o10:  檢查完身体合格但唔吹都即彈,除非佢真係索爆啦:smile_o12:
問都冇乜用, 就算上房前乜都應承你, 上左房都關人咯...

好想食燒烤, 不過今個星期上唔到黎了 :smile_13:

大家玩得開心D

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-12-17 18:26 發表

問都冇乜用, 就算上房前乜都應承你, 上左房都關人咯...
:smile_o03: 咁就唯有比200叫佢走,然後叫外賣快歺囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆