上一頁下一頁
發新話題

我鐘意用口多過用手指

收藏  |  訂閱
48  4.9k

引用:
原帖由 JANET小豬 於 2009-12-13 03:48 PM 發表 查看引用來源
我都鐘意男人用口好過用手...但有D男人都係鐘意用手...如果我遇到個男人唔用口用手..就慘囉...點樣可以擺脫呢個陰影?? :smile_41:
你自己用手有冇呢個問題出現呀???

放鬆自己,叫你男朋友溫柔d幫你,慢慢你會忘記呢個陰影架啦,手口一齊用先最舒服:smile_o13:

引用:
原帖由 關你咩事先生 於 2009-12-13 03:50 PM 發表 查看引用來源

你自己用手有冇呢個問題出現呀???
我未試過自己用手...:smile_27:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-12-13 03:51 PM 發表 查看引用來源
放鬆自己,叫你男朋友溫柔d幫你,慢慢你會忘記呢個陰影架啦,手口一齊用先最舒服:smile_o13:
都係問返女仔好d..........:smile_40:

以我所知...好多...男人唔太like用口幫女友...
我自己都係麻麻地>.<...原諒我有點自私:')

引用:
原帖由 JANET小豬 於 2009-12-13 03:51 PM 發表 查看引用來源

我未試過自己用手...:smile_27:
咁你自己試下會係點先囉....
正如上面果位女仔講....放鬆d...慢慢就會忘記啦

但我EX BF 用玩具幫我就無問題..只係手指就唔得囉

引用:
原帖由 JANET小豬 於 2009-12-13 03:36 PM 發表
唔知係唔係之前有陰影...之前有個EX BF 用隻手指粗暴咁插...攪到我好憎人用手指插入黎...如果用口就會覺得好舒服....唔知點樣可以擺脫呢個陰影?:smile_41:
甘你下次咪叫你bf唔好用手指囉.用手指咪唔做囉.
點擺脫你陰影??唔講以為你壓力大痴鬼左tim..講到好似好嚴重甘.
去睇心理醫生問下咪知lo..

引用:
原帖由 Edddd 於 2009-12-13 03:55 PM 發表 查看引用來源
以我所知...好多...男人唔太like用口幫女友...
我自己都係麻麻地>.
如果條女有異味我都麻麻地....:smile_27:

其實我唔知點樣自己用手攪自己...:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆