上一頁下一頁
發新話題

好耐冇見, 中學同學的前女友

收藏  |  訂閱
40  24.1k

引用:
原帖由 good_lover 於 2009-12-10 12:16 PM 發表 查看引用來源
樓主真係好多艷遇,好羨慕
要多d出黎玩, 最緊要肯call人, 仲要係call有錢仔同靚仔

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-12-10 10:36 AM 發表 查看引用來源
32e:smile_14: :smile_47: 我想像唔到有幾多大:smile_13:
真係好大, 加上佢人又細粒, 個頭又細, 所以大得好誇張

引用:
原帖由 SexDevil 於 2009-12-10 01:16 PM 發表 查看引用來源

真係好大, 加上佢人又細粒, 個頭又細, 所以大得好誇張
如果有相睇到就正喇 :smile_47:

謝謝分享

引用:
原帖由 SexDevil 於 10-12-2009 01:13 PM 發表 查看引用來源

要多d出黎玩, 最緊要肯call人, 仲要係call有錢仔同靚仔
咁你幾時帶埋我出去玩呀?  師兄

引用:
原帖由 SexDevil 於 2009-12-10 02:48 AM 發表 查看引用來源
呢個都係我成日出黎蒲時發生既事啦, 又係去左飲野啦, 去左cwb唔記得邊間上樓bar,
入面都有幾班人party, 點知去到, 仔多個女, 我又遲到, d女都比人mark住晒啦,
咁唯有自己飲下, 是但搵人猜下啦, 點知見到對面有幾個 ...
多謝分享~~~~~~~~~~:smile_o12:

引用:

[二] 嚴禁洗版或呃post
呃post的定義是指無意義,空泛,過於精簡,使用符號或圖案表情(打thank you、hihi、推、ccc、... 、see 等都計算在內)
(某些版會有不同的規定,進入不同的版之前,請看清楚該版版規)
洗版是指在一段短時間內不停開新主題,或短時間內不停回覆,全版最後回覆者都是同一人,而無意義的內容,或回覆內容連續相同。
(本討論區規定所有會員,每日在不同的版裡,只可各發表5個新主題)
違者會根據洗版/呃post之數目扣分,每帖扣5~20分不等,勸阻無效/辱罵回覆或情況嚴重者,一經證實後會被禁言三天至永久禁言/禁訪。

樓主真好丫,有ex一齊玩

佩服…!呢D爆炸性身材真係人間尤物…

You are lucky brother ,
you can eat 32E girl !
Well done !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆