性感 ‧ 誘惑

收藏  |  訂閱
25  9.0k

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-12-8 12:39 PM 發表

好大既「鼓」勵,我要郁快D先得~~~~:smile_47:
:smile_o08: 傻瓜....食飯先...:smile_o09: 88

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-12-8 12:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 傻瓜....食飯先...:smile_o09: 88
:smile_o13: 我又去~~~~換衫先…唔係!應該係著衫先!

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-12-8 12:39 PM 發表 查看引用來源

看來你喜歡被人調教喎 !^^ :smile_53:

回覆 1# 的帖子

what do you want to let us know?

引用:
原帖由 netsee 於 2009-12-8 02:48 AM 發表 查看引用來源
視訊上即時的展示,照片的傳送或貼出;有些女性毫不吝嗇地讓自己熟悉的男性在網絡世界中對她們的裸體一灠無遺,是因為渴望從他們讚美自己身體之時賺取快感。

各式網路工具為追求性慾滿足感的女性提供了一個簡捷的 ...
樓主是否希望藉此文章剖白萬人心聲? 

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-8 01:38 PM 發表

樓主是否希望藉此文章剖白萬人心聲? 
只係想講依家有啲女仔鐘意咁做

引用:
原帖由 nicechat 於 2009-12-8 01:34 PM 發表
what do you want to let us know?

引用:
原帖由 netsee 於 2009-12-8 01:50 PM 發表 查看引用來源

樓主必定係過來人!分享下啦!

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-8 04:30 PM 發表

樓主必定係過來人!分享下啦!
一個上年嘅經歷

http://www26.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10371234&extra=&page=1

引用:
原帖由 cherrymimi 於 8-12-2009 12:39 發表 查看引用來源

我都好鍾意打女仔O既 pat pat .................:smile_47:

前往最後回覆