上一頁下一頁
發新話題

男人最(9)痛的報告

收藏  |  訂閱
57  4.8k

基本上冇咩好講...小弟就未遇過c-hing既情況啦...當然都遇過比女放飛機啦...但都係好少啫...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 D40X 於 2009-12-8 12:17 AM 發表 查看引用來源
你生花栁生到出晒面, 賺你幾百蚊都唔够睇醫生啦 !
係呀,我重傳埋比你添:smile_45:

依家真係世界變,有人幫d臭雞講說話都唔幫d師兄:smile_45:

你比女玩果陣唔好投訴呀:smile_45:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-12-8 12:22 AM 發表 查看引用來源
基本上冇咩好講...小弟就未遇過c-hing既情況啦...當然都遇過比女放飛機啦...但都係好少啫...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
咁你都老實d,:smile_44:

點會有人未試過先,講都無人信啦,重成日話玩得好開心:smile_22:

我10次9次瀨野,咁師兄你都有6,7次吧,所以我咪覺得d臭雞思想好有問題囉,有錢都唔搵:smile_22:

引用:
原帖由 楊鉅籃 於 2009-12-8 12:18 AM 發表 查看引用來源

無遇見我講既例子?我就唔信囉,我10次9次都係咁,次lun次都比個借口我,佢地好野呀,坐都唔坐我,咁又唔算放我飛機,我點投訴呀:smile_22:

有幾次d 媽咪迫d女坐我,之後d女喊lun晒,痴lun線,都唔知佢地喊乜能:smile_ ...
屌你老鼠,有錢大能晒呀! 你都on擦膠嘅!  :smile_39: :smile_39: :smile_03: 聽你講嘢嘅文化,係人見到你都調頭走啦!番屋企面壁杉悔吓啦!...漆頭!

I never have this happen.. all the girls like to sleep with me overnight and happy to have the morning Q.

too bad luck for you.

你系唔系靓仔果头,人家唔做你生意:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 楊鉅籃 於 2009-12-7 11:53 PM 發表 查看引用來源
各位發夢王其實你地成日話響常仔玩得好開心,係咪吹水架?:smile_22:

其實我上大陸叫雞都叫左好多年,可以話係叫雞高手,但係我真係唔lun明,點解依度咁多人話響常仔玩得好開心,咁點解我就次次瀨野架?你地係咪吹水?:s ...
去親常仔k場,搵親d臭雞過夜,佢地次lun次都水9我唔過夜,咁證明你出嚟玩無耐啦:smile_19:

引用:
原帖由 楊鉅籃 於 2009-12-7 11:53 PM 發表 查看引用來源
各位發夢王其實你地成日話響常仔玩得好開心,係咪吹水架?:smile_22:

其實我上大陸叫雞都叫左好多年,可以話係叫雞高手,但係我真係唔lun明,點解依度咁多人話響常仔玩得好開心,咁點解我就次次瀨野架?你地係咪吹水?:s ...
啊叔,可能係啊伯...
你係香港做盛行..??
睇你寫野D思維,同講野的邏輯..

你係HK應該係撈清潔,,
亦可能係地盆散工..

再唔係就係個D攞綜援,,,
死慳死抵,,排半個鐘隊,
為個特價飯盒,,
跟住撞閘,,,唔比錢搭火車..
跟住袋住幾舊水番上去扮晒豪,,,
呼呼喝喝叫雞....挑!!

話時話,你都識講D臭雞咁貪錢..
但佢地都唔做你生意喎...

你真係死咗好過,,臭雞都睇你唔起啊..

你咪認係香港人呀,,影衰晒...

好慶啊,,:smile_30::smile_30:
打多D粗口回帖law,,
預咗你啦,爛泥扶唔上....無文化

樓主見你出帖及回應入來的其他版友之惡劣態度,我可以很快總結你的死因:
雖無過犯,臉目可憎:smile_22:

引用:
原帖由 眾人佳醒我獨醉 於 2009-12-8 02:37 AM 發表 查看引用來源
屌你老鼠,有錢大能晒呀! 你都on擦膠嘅!  :smile_39: :smile_39: :smile_03: 聽你講嘢嘅文化,係人見到你都調頭走啦!番屋企面壁杉悔吓啦!...漆頭!   
呢條楊鉅籃 ,
有條lun錢,得把聲,呢D人叫佢反省:smile_30::smile_30:
叫佢死啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆