上一頁下一頁
發新話題

班fd叫人扯泥睇下..

收藏  |  訂閱
255  55.3k

下次佢叫你同佢含埋

有乜出奇? 我地有時喺厠所玩互含同互打飛機.....不知玩得幾開心......

引用:
原帖由 kalvin914 於 2009-12-7 10:46 PM 發表 查看引用來源
有乜出奇? 我地有時喺厠所玩互含同互打飛機.....不知玩得幾開心......
你係基架:smile_o04:

don't ar, silly ga

引用:
原帖由 kfp07719 於 2009-12-6 12:12 PM 發表 查看引用來源
我班fd同我去更衣室換衫

一入到去 我想換褲個陣

佢叫我扯比佢地睇

佢地話想知邊個條野最大/長:smile_o04:

我e加十幾歲人咋

我好驚佢地變左gay

但我又唔想冇左班fd

點算好?:smile_o06:
No
:smile_22:
what's a silly gay
    :smile_38:
=======================

叫埋D女同學一齊玩咪唔怕攪基Lor

引用:
原帖由 P5C27P5C27P5C27 於 2009-12-8 03:10 AM 發表 查看引用來源

你係基架:smile_o04:
我唔係基,不過我有時係屋企都會同阿哥咁玩,我地仲會一齊沖涼,浴缸又細,一轉側佢條賓周就會high到我
ps:我係有女朋友的

女同學睇就址:smile_o05:

引用:
原帖由 kalvin914 於 2009-12-8 01:55 PM 發表 查看引用來源

我唔係基,不過我有時係屋企都會同阿哥咁玩,我地仲會一齊沖涼,浴缸又細,一轉側佢條賓周就會high到我
邊有人會含人地條野當玩架???
你比你阿哥騙了

引用:
原帖由 kalvin914 於 2009-12-8 01:55 PM 發表 查看引用來源

so gay feel wor

回覆 16# 的帖子

引用:
really???  可唔可以同你係MSN傾傾?  Please check the 「短消息」?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆