qq女友呢香港

收藏  |  訂閱
21  5.3k

銅鑼灣利園山道鳳鳴大廈在5/6樓有間賓館由一對老夫妻經營,有年新春我住了一星期,只收我200一晚。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-12-4 01:02 AM 發表 查看引用來源
銅鑼灣利園山道鳳鳴大廈在5/6樓有間賓館由一對老夫妻經營,有年新春我住了一星期,只收我200一晚。
咦咦....又幾實惠喎...

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-12-4 01:02 AM 發表 查看引用來源
間賓館叫乜名? 有冇電話可以book?

引用:
原帖由 無敵金鋼 於 2009-12-3 09:04 PM 發表 查看引用來源
今日個qq女友突然同我講話想聖誕節到香港陪我玩幾日, 但叫我幫佢安排地方住喎, 有冇ching知道香港有冇d平價酒店可以安置佢.
師兄 行街有冇留意到 有間酒店 叫 紅茶館酒店呢  佢好多分店 而且價錢都好平 不妨上網睇下詳細資料:smile_o12:

引用:
原帖由 andyloe 於 2009-12-4 04:33 PM 發表 查看引用來源

師兄 行街有冇留意到 有間酒店 叫 紅茶館酒店呢  佢好多分店 而且價錢都好平 不妨上網睇下詳細資料:smile_o12:
上過, 不過果幾日FULL哂啦:smile_39:

引用:
原帖由 無敵金鋼 於 2009-12-4 12:00 PM 發表 查看引用來源

間賓館叫乜名? 有冇電話可以book?
乜名唔记得,可以自己去风鳴逐间问下。红茶馆又贵又细完全不值得,又或庙街永星里那间星X,(不是说新高雅)也可以。

引用:
原帖由 無敵金鋼 於 2009-12-4 12:06 AM 發表 查看引用來源

最好唔好咁貴, 條女話要留3晚, 但又要我包食包住, 加埋都幾重皮, 我叫佢出番D錢佢都咋我型, 又話我唔當佢系女朋友, 而家都唔知應唔應該叫佢呢.
當佢系女朋友的話....帶佢返家住啦!:smile_13:

其本上而家24-25o的500以下酒店99%以full左,個1%係唔住得人的,如果要平極都700以上,如想要可以pm我比代理個電話你自己問或你去旅行社book

屌西大過天呀ching,果少少錢唔慳得:smile_38:

叫佢住我道啊,唔洗錢架

前往最後回覆