上一頁下一頁
發新話題

出trip去上海 P3 #32第一晚下半場, P8 #109第二日同兩個日本仔

收藏  |  訂閱
171  67.5k

天山童姥~採陽保陰:smile_o14: :smile_o01: :smile_o01:

o係內地玩真係小心d...下次唔好喇..

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 01:27 PM 發表
上個禮拜跟老細出trip去上海,同行仲有兩個澳洲佬,名符其實係“佬”,因為四十幾歲人已經好殘又大肚腩,不過佢哋同我老細好friend,所以長期有合作,我老細在香港氹得佢哋好掂,又專程陪佢ࡺ ...
三唔識七你都敢比佢內射????
你真勇:smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-12-1 01:45 PM 發表
你咁大膽架~
佢未算大膽,,現在有好多女仔大膽過佢多多聲

引用:
原帖由 老餅燦 於 2009-12-1 01:32 PM 發表

我覺得你真系好需要,吳帶袋,小心賴也!
我只係比我男友一個內射
ons我通常都會帶dom ge,哥晚只係少少意外,不過我肯定哥個男仔唔係出去玩ge人,應該好安全,而我就算哥幾日唔係安全期,我男友一直都要我食藥ge,所以應該無問題

引用:
原帖由 willywee 於 2009-12-1 01:42 PM 發表
next...what he performmmmm
完全唔合格
不過勝在唔識做,我一次成隻蠻牛咁淨識撞射,到我醒咗屈佢同我口交同埋要佢聽我指示咁做就好好多

引用:
原帖由 vivi8613 於 2009-12-1 02:46 PM 發表

完全唔合格
不過勝在唔識做,我一次成隻蠻牛咁淨識撞射,到我醒咗屈佢同我口交同埋要佢聽我指示咁做就好好多
仲有下文??
點解唔講埋落去??
你中意同d無經驗ge男仔扑野嗎?你唔覺得佢哋無厘情趣又唔顧我哋ge感覺咩?

啱啱遇著剛剛, 點算?:smile_45:

你快D去CHECK 下:smile_39:

PLAY SAFE!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-12-1 02:49 PM 發表

仲有下文??
點解唔講埋落去??
你中意同d無經驗ge男仔扑野嗎?你唔覺得佢哋無厘情趣又唔顧我哋ge感覺咩?
其實無經驗ge男仔都有另一番玩法ga,我試過同一個廿幾歲ge男仔拍拖,初時同佢去咗好多次街比埋機會佢都唔敢,結果要等到拍拖兩個幾月之後我襯同佢去澳門玩先開始扑野,原來佢係青頭仔,我將佢由青頭仔教到識玩好多花臣,又識瞭女仔,佢初初無膽同我扑野,到分手前佢敢同我在佢班朋友面前扑野同埋玩group sex,所以我覺得同無經驗ge男仔做有好佢哋做ge好處ga

咁之後條仔有咩反應先??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆