上一頁下一頁
發新話題

<<今年的最後四天>> p2 #16, p3#45, P5 #71

收藏  |  訂閱
77  17.6k

你係悉尼定mel啊??

support support
正喎
:smile_o12:

支持

Glad to hear your long waited return of your bf.... You must be very touched...  :smile_o06:   hope these four days will be an unforgettable memories....  I'm sure you'll cherish these four short days.....   Waiting for your Day II, Day III and Day IV.....  Keep us posted ar.......

:smile_o12:

引用:
原帖由 marcowong1980 於 2009-11-29 09:24 AM 發表
你係悉尼定mel啊??
唔話你知:p
引用:
原帖由 mncy 於 2009-11-29 11:54 AM 發表
support support
正喎
多謝支持
引用:
原帖由 Martian@Earth 於 2009-11-29 12:24 PM 發表
Glad to hear your long waited return of your bf.... You must be very touched...  :smile_o06:   hope these four days will be an unforgettable memories....  I'm sure you'll cherish these four short days ...
係呀, 我終於都出post 喇... 好開心呀!!

Day 1 第2炮
<<我愛騎馬馬>>

攬住一齊訓左一陣, 我就醒左, 老公豬就繼續訓,
因為佢岩岩放工就上機, 無休息過就黎搵我喇,
我起左身都無嘈佢, 自己上網, 睇下facebook, 睇下新聞咁啦,
突然之間, 我妹妹流左好多口水, 條底褲仔濕左一大片, 我真係唔知係水定係精,
只係覺得好痕好熱, 好想要老公豬既棒棒, 不過佢都郊緊喎....
我唯有主張出擊啦, 首先我除晒衫, 之後鑽入補窩裡面, 摸黑搵訓緊覺既小棒棒,
好快就比我搵到喇, 我1d 都唔客氣咁將佢含入口, 一放入口, 我就聽到老公豬既呻吟聲,
佢一定好舒服, 又含又啜左幾下, 棒棒就又漲又大, 變得好硬呀,
老公豬明明爽到醒左, 仲係到扮訓覺喎, 真係衰, 我見棒棒已經readly 好,
我妹妹又好濕好濕, 之後我就一下坐上佢到, 一坐就插到盡, 我鐘意慢慢黎,
女上男下, 可以比我控制一切, 我就好似騎馬仔咁, 以9淺1深既速度騎,
9 淺1 深其實對男人都有效架, 呵呵~
佢終於都開開眼, 對住我淫笑, 又用佢既渣波龍爪手渣我波波, 好舒服呀!
佢又扮大爺咁將手擺係頭後面享受住淫蕩既老婆仔,
我爬底小小, 將波波係佢面前搖晃, 請佢食波餅, 又係佢耳邊細聲講,
我feel 到自己愈來愈濕, 知道好快會有高潮, 我就加快速度, 佢都好配合我,
佢一路頂住我, 下下入到盡頭, 好爽好正, 愈騎愈快, 我隻馬仔就黎衝線喇,
我都feel到佢就黎射, 我就一直騎, 我地又一齊高潮喇, 好鐘意坐爆老公豬,
完事之後, 張床濕左一大片呀, 我d 水水真係好勁, 之後我就好快咁離開老公仔既棒棒,
呀~~ 好多精精流返出黎呀... 哈哈... 老公豬話好鐘意見到d 精係妹妹流返出黎。

待續....

[quote]原帖由 silly_catt 於 2009-11-29 01:37 PM 發表 唔話你知:p   

好衰架你。。咁都唔講。。我聖誕可以來搵你架:smile_04:

So Sweet~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 marcowong1980 於 2009-11-29 02:21 PM 發表
[quote]原帖由 silly_catt 於 2009-11-29 01:37 PM 發表 唔話你知:p   

好衰架你。。咁都唔講。。我聖誕可以來搵你架:smile_04:
哈哈~ 太遲喇, 我聖誕約左朋友去旅行呀:smile_o10:

so sweet,,, support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆