上一頁下一頁
發新話題

技師自覺無柒晒面, 成個星期...

收藏  |  訂閱
71  9.6k

你個戇膠花夠應該自覺無柒晒面,
成個星期俾人屌,都仲出膠貼:smile_15:

引用:
原帖由 w38 於 2009-11-28 07:26 AM 發表 查看引用來源

話說個日東方x泉的按腳同我講:smile_44:
有獲有個技師做了服務後
個客(胡g@北京:smile_27: ) 比$5 tips佢
按完後去櫃位報剛剛做鐘的小費
服務枱的八婆見到佢收了$5 小 ...

呢個post實在太老屈啦:smile_o07:

引用:
原帖由 w38 於 2009-11-28 07:26 發表 查看引用來源

有獲有個技師做了服務後
個客(胡g@北京:smile_27: ) 比$5 tips佢
笑到失禁添

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-11-28 07:07 AM 發表 查看引用來源
當我要俾$10.1你時!   
單數貢邪:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 w38 於 2009-11-28 07:26 AM 發表 查看引用來源

有獲有個技師做了服務後
笑死左~ :smile_30:

咁以後唔俾貼士就無事囉,都係為d技師好

唔好玩啦
出D咁嘅post

引用:

有獲有個技師做了服務後
大哥你同膠花好大仇口呀,不過的確好攪笑:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

回覆 1# 的帖子

理閪啲囡咁多嘢 !!! :smile_53:

呢間野我上個星期去完....我覺得好差...
價錢同皇室一樣但係個埸真係差好多...
第一:要加一服務費:smile_42:
第二:TIPS由$50起跳仲貴過皇室:smile_13:
第三:房細又唔可以熄燈訓覺:smile_30:
第四:好少LOCKER仔:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆