(長腿)問多條認真問題先

收藏  |  訂閱
26  940

引用:
原帖由 louises 於 2009-11-24 05:33 PM 發表 查看引用來源

個問題係典玩呀? 認真d唔該:smile_38:  
咁我就唔"奶"啦, 可能學大飛機講的OK指打JJ ,
續隻腳指打掛 ,

D 19 問題甘多人答,認真問題就......:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-24 05:41 PM 發表 查看引用來源
D 19 問題甘多人答,認真問題就......:smile_45: :smile_45:
禾埋好認真貢答咗你囉 ---> #7 溫書唔該:smile_38:

引用:
原帖由 louises 於 2009-11-24 05:48 PM 發表 查看引用來源

禾埋好認真貢答咗你囉 ---> #7 溫書唔該:smile_38:  
會攰加嘛....三塊激情薯片 + 提子味薯片:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-24 06:15 PM 發表 查看引用來源

會攰加嘛....三塊激情薯片 + 提子味薯片:smile_47: :smile_47:
喺佢對腳度玩劃鬼腳, 由每隻腳趾開始, 出口得兩個:smile_04:, 一人行一次, 規矩係你唔可以用手, 只可以用........:smile_04: :smile_47:

引用:
原帖由 louises 於 2009-11-24 06:27 PM 發表 查看引用來源

喺佢對腳度玩劃鬼腳, 由每隻腳趾開始, 出口得兩個:smile_04:, 一人行一次, 規矩係你唔可以用手, 只可以用........:smile_04: :smile_47:
邊個行先.....

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-24 06:33 PM 發表 查看引用來源

邊個行先.....  
某所謂, 佢有十隻腳趾, 一人一次, 你點都有5次舒舒服服唔水郁:smile_04:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-24 06:15 PM 發表 查看引用來源

有無call定白車呀:smile_45: :smile_45:

或者咁講, 雖則每個人喜好唔同,
但我個人覺得有波唔玩而玩腳係好戇鳩嘅.

引用:
原帖由 新金記 於 2009-11-24 10:12 PM 發表 查看引用來源
或者咁講, 雖則每個人喜好唔同,
但我個人覺得有波唔玩而玩腳係好戇鳩嘅.
各人喜好:smile_34: :smile_34:

前往最後回覆