上一頁下一頁
發新話題

諗起之前既sp

收藏  |  訂閱
62  11.4k

引用:
原帖由 Edddd 於 2009-11-11 11:23 AM 發表 查看引用來源
sp呢d野真係講緣份...想要果陣就冇...
19歲果陣同個game fd出街...係公園坐坐下大家手多多..跟住就......
咁就成為sp啦...
係啊....講緣份仲要講大家岩唔岩feel...試過同一個 nf 出黎....佢係咁暗示想要

但最後冇mood我都冇去過

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2009-11-11 11:28 AM 發表 查看引用來源

係啊....講緣份仲要講大家岩唔岩feel...試過同一個 nf 出黎....佢係咁暗示想要

但最後冇mood我都冇去過
我同佢成為sp關係之後...佢都成日搵我去爆房...
不過我成日唔得閒拒絕左...不9就冇再搵我lu...
而家我搵返佢..佢唔聽我電話:smile_o03: 咁就冇左lu~

…好得喎!樓主
呢d咪性引人嘅地方^3^

引用:
原帖由 Edddd 於 2009-11-11 11:39 AM 發表 查看引用來源

我同佢成為sp關係之後...佢都成日搵我去爆房...
不過我成日唔得閒拒絕左...不9就冇再搵我lu...
而家我搵返佢..佢唔聽我電話:smile_o03: 咁就冇左lu~
咁你就唔岩啦...就算sp都要顧住佢感受麻,成日拒絕人人地都會難受麻

,所以我對sp  幾好架..

支持支持

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2009-11-11 11:46 AM 發表 查看引用來源

咁你就唔岩啦...就算sp都要顧住佢感受麻,成日拒絕人人地都會難受麻

,所以我對sp  幾好架..
好後悔...
而家都想要個黎錫下...都冇...:smile_o08:

支持~~支持~~:smile_o12:

回覆 1# 的帖子

good:smile_30:

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2009-11-11 10:41 發表 查看引用來源
頭先見到小忌廉妹妹既第一次口爆...我就諗起一次同 sp 既戰況

話說之前我有個 sp 一個人住,咁果日我放工冇野做返屋企時順路就上去佢度
探下佢,同佢隻狗狗啦,(真係諗住探下佢冇諗住搞野架)

咁我同佢都一齊好耐 ...
你SP都對你好好喎!

回覆 19# 的帖子

你sp对你唔好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆