上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....CP韓式攻略!

收藏  |  訂閱
58  4.2k

Thank you for korean food report at CP, I like it.

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-11-9 10:42 PM 發表 查看引用來源
韓國菜館啱晒阿川喎, 不過佢呢排唔得閒少左上黎...:smile_o10:

食得太多湖南湖北四川重慶妹, 我都想轉下口味食返個阿卡斯 :smile_o05:
系喎!如果韓妹黎到,去到食肯定同聲同氣,坐前台收錢系一個韓妹黎,幾靚架!

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-9 10:40 PM 發表 查看引用來源
去飲食區出 Post 啦 !!!
佢都係分享下o者,你又走黎抽水???
:smile_o14::smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-9 11:05 PM 發表 查看引用來源
系喎!如果韓妹黎到,去到食肯定同聲同氣,坐前台收錢系一個韓妹黎,幾靚架!
真係聽到連九都硬埋:smile_o13:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-9 11:05 PM 發表 查看引用來源
靚唔靚得過你沉緊嗰條向西妹 "婷婷" 呀 ?!!

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-9 11:07 PM 發表 查看引用來源

靚唔靚得過你沉緊嗰條向西妹 "婷婷" 呀 ?!!
你仲有去向西咩?
唔係比房門反鎖左出唔到街所以成日上網回post咩?

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-11-9 11:12 PM 發表 查看引用來源

你仲有去向西咩?
唔係比房門反鎖左出唔到街所以成日上網回post咩?
佢就o黎網都冇得上:smile_29: :smile_29:

:smile_o12: 支持

回覆 16# 的帖子

水份好重:smile_o08:

引用:
原帖由 cp-76 於 2009-11-9 11:13 PM 發表 查看引用來源

佢就o黎網都冇得上:smile_29: :smile_29:
如果我有一日無錢出去玩...我會揀上網回下post發下up瘋過下日晨囉~~~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆