上一頁下一頁
發新話題

人就是這樣的:明知有錯,但仍要繼續錯

收藏  |  訂閱
142  30.8k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-10-30 03:29 PM 發表
佢應該係玩sex party..
你比幾個男人圍插..你想既咪去囉..
諗下啦..
我就係成日聽見人哋講點玩點玩,又話3p或話4p,我同男友就絕對唔會發生呢d野,不過又驚唔知會搞成點,所以真係十五十六,e+好緊張

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:32 PM 發表 查看引用來源

我不抗拒玩性交,不過我只同三個男仔做過,絕無講大話
but he just want sex with yo u
no feture wo
i think yo enjoy sex betweet love ga

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:33 PM 發表 查看引用來源

我就係成日聽見人哋講點玩點玩,又話3p或話4p,我同男友就絕對唔會發生呢d野,不過又驚唔知會搞成點,所以真係十五十六,e+好緊張
you inster on it??

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-10-30 03:25 PM 發表
i think don't go la
he just a play boy:smile_45: :smile_45:
maybe tonite want you join at sex party ga
我都相信佢只係play boy一名
不過我真係好掛住佢,好中意攬住佢,甚至想攬佢多過攬我男友,呢幾日我成日都有幻想同佢性交,我都覺得自己好衰,所以都唔知點算好

阿樓主
妳試諗下
如果妳男朋友好似妳咁同其它女人搞
妳會點呢?
己所不欲
勿施於人
明未

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:32 PM 發表 查看引用來源

我不抗拒玩性交,不過我只同三個男仔做過,絕無講大話
無話你講大話...重點係你自己玩唔玩得起...男人用JJ諗野...女人要feel行先.....感情(好feel)付出左, 好難回收

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:36 PM 發表 查看引用來源

不過我真係好掛住佢,好中意攬住佢,甚至想攬佢多過攬我男友,呢幾日我成日都有幻想同佢性交,我都覺得自己好衰,所以都唔知點算好
let him away la
someday you will know he hv lot of this kind of gf lo

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 03:36 PM 發表

小心攪出人命...
到時無人幫到妳...

咁你即係想點啫....又怕痕又怕痛~~~:smile_45:

攪清楚自己想掂先喇~:smile_34:

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-10-30 03:35 PM 發表

you inster on it??
唔知,真係唔知,我睇過3p, 4p的短片,好似好high,不過又好似好跨張,我從無唸過我生活圈子會有人咁玩,更無唸過有人約我咁玩,我想去睇吓,但唔一定玩,e+都未決定,我都未覆我個fd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆