***包皮損左點算好????***

收藏  |  訂閱
18  3.2k

割左佢:smile_38:

- - 咪打少d囉 等佢好返

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-10-28 09:52 PM 發表

膠問膠答:smile_35:
可能未必膠問o既呢~~hahaha

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-28 09:58 PM 發表 查看引用來源

可能未必膠問o既呢~~hahaha
幾日後再磨又損過...點算好????

咁再磨就緊係再損嫁啦:smile_19:膠問?

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-10-28 10:00 PM 發表

幾日後再磨又損過...點算好????

咁再磨就緊係再損嫁啦:smile_19:膠問?
可能佢以為好番掛~~~
我以前都整損過ex bf~~所以可能唔覺得膠問掛~~hahaha~~

引用:
原帖由 mujicat 於 2009-10-28 10:04 PM 發表 查看引用來源

可能佢以為好番掛~~~
我以前都整損過ex bf~~所以可能唔覺得膠問掛~~hahaha~~
okok:smile_35:

引用:
原帖由 DC2DC5 於 2009-10-28 08:20 PM 發表 查看引用來源
條女同我打飛機....點知磨損左個頭底線個個位....幾日後再磨又損過...點算好????
醫番好包皮至屌過

唔係損得好利害,大約一日到會生一層假皮出黎,大約4~5就會慢慢甩皮

e幾日如果你打飛機唔想損多獲,就買個套返黎套住打啦

引用:
原帖由 DC2DC5 於 2009-10-28 20:20 發表 查看引用來源
條女同我打飛機....點知磨損左個頭底線個個位....幾日後再磨又損過...點算好????
一般急救程序 : R.I.C.E.

1. Rest : 休息, 保持一個最「舒適」o既姿勢;

2. Ice : 冰塊, 即冷敷 ~ 令患處減輕「腫脹」;

3. Compress : 壓, 以「輕柔」及平均壓力固定患處;

4. Elevate : 抬起, 把患處抬至高於心臟位置, 減輕「腫脹」;

跟住做包你 ... :smile_04:

前往最後回覆