上一頁下一頁
發新話題

深圳溝女有咩錯,俾人斬死左,仲要俾人話on9

收藏  |  訂閱
224  19.6k

你威埋佢     我繼續靠邊站  平平安安食好野:smile_o10:

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
哩位大哥

方便留個聯絡比大家

將來上大陸玩...

有事同人爭女就打比你嚟幫拖呀:smile_o10:

如果真係媾女就唔駛你幫手啦.....感激你明白事理:smile_o06:

大陸幾時騖無女啊......忍一時風平浪靜

回覆 1# 的帖子

不願置評 !!! :smile_03:

樓主一定是想幫金毛哥報仇,都係交番比D公安查啦:smile_38:

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表 查看引用來源
從心而發,...近日深圳有個金毛港人,俾大陸人斬死,我看完所有有關報告,點解個個刀話佢on9,個個話要忍,d女一定係要俾佢地溝咩,? ,我覺得就係個個香港人,上到去刀好像怕9左佢地大陸人甘,金毛需然死左,但係最起碼俾d大 ...
:smile_o06: :smile_o06:
有無聯絡電話留低呀,下次出事我打比你呀

睇下人地吹雞快定過關快先

如果如報導所講佢地成班人出左門口仲係門口等人

保狠已經警告佢地幾次佢地唔肯走

你真係要開波打人都唔會企定定係門口等,係都行埋一邊等佢出黎先殺佢一個措手不及

果到唔係香港係大陸,而家香港人上去消費又唔夠人地高,你估而家仲係以前一百兌一百二十呀

你估佢地係香港會唔會咁on9 ,過左關唔通身份貴左咩

而且係佢地自己要企係門口等人地,咁仲唔係on9

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-19 04:00 PM 發表 查看引用來源

哩位大哥

方便留個聯絡比大家

將來上大陸玩...

有事同人爭女就打比你嚟幫拖呀:smile_o10:

如果真係媾女就唔駛你幫手啦.....感激你明白事理:smile_o06:
你都好似成日同我爭野玩喎:smile_o10: :smile_o01:

引用:
原帖由 palyman01 於 2009-10-19 03:30 PM 發表 查看引用來源
表面上你都似番個人,想尊重吓死者就關左個帖啦

還拖? 重手打x死人要槍斃架......:smile_03:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-10-19 04:15 PM 發表 查看引用來源
你都好似成日同我爭野玩喎:smile_o10: :smile_o01:
揾多D............僕佢:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆