威尼X的報告

收藏  |  訂閱
32  3.1k

thx report

引用:
原帖由 tlam 於 2009-10-19 01:14 PM 發表
試過之後同意2位師兄的講法,去第2間好過,下次去完第2間場再給師兄報告.
下次唔好三個一齊試同一間喇

分頭行事:smile_o10:

咁咪有三個報告囉:smile_o01:

多謝ching報告:smile_35:

回覆 1# 的帖子

多謝分享!:smile_35: :smile_35:

多謝Ching中肯報告:smile_40:

引用:
原帖由 tlam 於 2009-10-19 12:45 PM 發表 查看引用來源
昨天中午小弟和成功兄,漒水兄一行3人到這間場試試,因為早陣子有很多師兄都講這間場如何好,當然有些又講如何差,一於3人一同去實地探訪,在交通樓那裏真的有專車接送,到部後去沖涼,發現有熱水正常,可能上次那 ...
相信係中肯又忠實的報名
搞特價事實都係咁
唔會比特別功夫
都幾抵玩就算啦
....

我又係尋晚同朋友一行兩人8點去到.....唔知係唔係星期日..比我地早到果班人已經同個部長嘈...又話冇技師..客又話要走....但係我地上房就冇咁既問題..不過我地最後得60分鐘....呃鐘呃得咁離普

引用:
原帖由 神聖使者@@ 於 2009-10-19 08:17 PM 發表 查看引用來源
我又係尋晚同朋友一行兩人8點去到.....唔知係唔係星期日..比我地早到果班人已經同個部長嘈...又話冇技師..客又話要走....但係我地上房就冇咁既問題..不過我地最後得60分鐘....呃鐘呃得咁離普
咁我們比你們好些,可能是中午時段,但我都不是咁開心,始終要等咁耐都會唔高興,但下次都係唔會再去這一間場,多謝師兄回應.

引用:
原帖由 特區蟲蟲 於 2009-10-19 08:15 PM 發表 查看引用來源

相信係中肯又忠實的報名
搞特價事實都係咁
唔會比特別功夫
都幾抵玩就算啦
....
可以咁講啦,好似漒水兄格言,好一餐不好又一餐啦,等價交易,好似另一位師兄回應,晚上去又沒有技師,真的很老土,而且又有嘈交,出來玩最緊要開心嗎,所以下次一定不再去這間場,多謝師兄回應.

引用:
原帖由 tlam 於 2009-10-19 09:24 PM 發表 查看引用來源
咁我們比你們好些,可能是中午時段,但我都不是咁開心,始終要等咁耐都會唔高興,但下次都係唔會再去這一間場,多謝師兄回應.
我都係啦:smile_42: :smile_42: 後悔晒,我都係係呢度聽人講呢間好,以後唔去啦:smile_39:

前往最後回覆