大家上去玩,會唔會剃鳩毛? ▆▇▆▇▇▆████

收藏  |  訂閱
25  1.4k

割盲腸時在醫院剃過,係護士姐姐,幫我剃的:smile_13: ,由於要剃得好乾淨,所以佢不時要用手挑下挑下咁,撥上撥落,撥左撥右,當時真係忍得好辛苦,心諗一定唔可以硬
最慘剃緊時又有另一個護士入泥,同佢同事吹水,屌,都唔知係咪有心入泥睇野,最尾我都硬左,真失禮:')

引用:
原帖由 rising0914 於 2009-10-9 05:05 PM 發表 查看引用來源
割盲腸時在醫院剃過,係護士姐姐,幫我剃的:smile_13: ,由於要剃得好乾淨,所以佢不時要用手挑下挑下咁,撥上撥落,撥左撥右,當時真係忍得好辛苦,心諗一定唔可以硬
最慘剃緊時又有另一個護士入泥,同佢同事吹水,屌,都唔 ...
邊間

我想去

回覆 10# 的帖子

唔去滾,都可以剃架

引用:
原帖由 w38 於 2009-10-9 05:34 PM 發表 查看引用來源

邊間

我想去
係深水土步出名見死不救果間,不過以經係二十幾年前嘅事喎.當時我仲係中學生.:smile_13:
大吉利事咩,想入醫院:smile_44:

引用:
原帖由 黃江亮 於 2009-10-8 11:20 PM 發表 查看引用來源
就算唔系玩,剃左都應該衛生d,無甘多汗同污漕野,清潔好多,
d女見到都開心d.
切埋條野仲好啊
唔使領野
你試唔試

引用:
原帖由 rising0914 於 2009-10-10 12:08 PM 發表 查看引用來源

係深水土步出名見死不救果間,不過以經係二十幾年前嘅事喎.當時我仲係中學生.:smile_13:
大吉利事咩,想入醫院:smile_44:
做 BODY CHECK 有無架 :smile_04:

好有 AV FEEL BOR

引用:
原帖由 w38 於 2009-10-10 02:31 PM 發表 查看引用來源

做 BODY CHECK 有無架 :smile_04:

好有 AV FEEL BOR
咪就係淨係得個feel,冇得攪咁先慘囉:smile_13:

回覆 16# 的帖子

你咪攪甘多野啦,
去打機好過.

剃左會幾爽既,但望落光脫脫,,,,,.......

剃鳩毛:smile_30: 成條鳩好似大條佐

前往最後回覆