上一頁下一頁
發新話題

真人真事無良技師騙港男

收藏  |  訂閱
111  15.6k

向個港男告密啦..................

引用:
原帖由 tony222 於 2009-10-5 01:03 PM 發表 查看引用來源
俾人呃唔係怪條女無良,而係怪自己點解咁蠢。
當局者迷 ,旁觀者清:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 yankumi 於 2009-10-5 02:14 PM 發表 查看引用來源
如果是真人真事就開場名開工號啦
支持 c hing 講法 :smile_38:

回覆 1# 的帖子

啲技師見到依篇嘢仲好笑呀 !!!

大陸D賤貨係要黎屌, 唔係要黎做老婆架!!! :smile_o13:

引用:
原帖由 w28stanley 於 2009-10-5 12:38 PM 發表 查看引用來源
什麽 ....什麽...叫做 真人真事 ?

聽番黎都叫.... 真人真事:smile_39:  
ching好似唔信, 唔緊要, 我都唔係要大家相信, 只係連我技師朋友聽完都好傷心, 有感而發而矣.回另ching的話, 雖真人真事, 但不開宗明義了, 都唔關場嘅事, 只係少數無良女女嘅問題, 唔一竹篙打一船人啦. 港男相信5睇此區嘅, 唔係冇咁易中雷啦.

引用:
原帖由 icarus07 於 2009-10-5 02:37 PM 發表 查看引用來源
大陸D賤貨係要黎屌, 唔係要黎做老婆架!!! :smile_o13:
d港仔, 港佬, 港chan係要黎 馬扁, 唔係要黎做老公架

中港女仔都经常见到 ~ 边犯好食就去食边犯

引用:
原帖由 Kill_black 於 2009-10-5 02:39 PM 發表 查看引用來源

ching好似唔信, 唔緊要, 我都唔係要大家相信, 只係連我技師朋友聽完都好傷心, 有感而發而矣.回另ching的話, 雖真人真事, 但不開宗明義了, 都唔關場嘅事, 只係少數無良女女嘅問題, 唔一竹篙打一船人啦. ...
一年都唔知發生幾多單呢啲事:smile_39:

真系無野好講:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆