上一頁下一頁
發新話題

phonesex初體驗~

收藏  |  訂閱
141  18.2k

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-2 11:52 PM 發表 查看引用來源

陰公, 已經有幾個PM 罵我啦.... :smile_35:
罵得好,唔該曬呀,抵錫!:smile_o09:

唔等你都唔得喇:smile_40:

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 23:14 發表 查看引用來源
應各位既要求,打一篇惟一一次既phonesex經驗~

有一日夜晚做緊野既時候,有個男仔係msn 度add左我~
我一開,就見到佢開cam,甘我就望下係乜啦,點知見到…. 點知見到佢係度打緊jj,之後我就X左佢,做埋D野~因 ...
我就好憎這種玩意啦!

我...都好似有試過聽條女比仔插, 都係叫到好似你咁ge

不過, 都好幾年前lu

我老公仔就不停同我講,唔使怕嫁,幫下佢啦~

妳老公仔~都幾得架啵~唔知佢下次會唔僧真係叫你真係幫下佢啦€€
不過我都好支持妳既 真係幾刺激  加油 等你既photo!!!

引用:
原帖由 【絕】 於 2009-10-3 12:55 AM 發表 查看引用來源
妳老公仔~都幾得架啵~唔知佢下次會唔僧真係叫你真係幫下佢啦€€
不過我都好支持妳既 真係幾刺激  加油 等你既photo!!!
我諗唔會,需然佢想,但係佢都會問左我意見先~
其實我唔想,佢都迫我唔到,唔enjoy又點會玩得開心呢?!

回覆 16# 的帖子

最好唔好啦~有邊個男朋友真係想自己女朋友同第2個搞野架
唉呀 好心急 等你d新相~))))))))))

其實只要大家坦白,相就而又享受!無令人受傷害既就點玩都得!
樓主既就男友而又享受!大家都幸福啊!
相信合眼緣既話,你男友一定有一日想你同別人真做!(我都有呢鋪癮)
但真心愛女友的,如她不享受勉強為之自已又點會開心!女友高興!自已才高興麻!
能搵到相互相就相愛同好,要長相廝守易多了!
樓主請多分享你同男友激事吧!

引用:
原帖由 love_pui 於 2009-10-2 11:22 PM 發表 查看引用來源
夜D加埋相~
精彩報告,支持!!更加祈待既,就係樓主d靚相。。。

相相相..............等你:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆