上一頁下一頁
發新話題

決戰邪流丸(小妹第一次出Post,多多比面)

收藏  |  訂閱
77  14.3k

大大力~~大大力:smile_30: :smile_30:

sam哥出完到sam嫂~~~~~:smile_14: :smile_14: ~~你地sweet到所有野都溶晒哪~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2009-9-30 07:01 PM 發表 查看引用來源
呢件事,果個人其實都已經寫左出黎,不過我都想自己試下寫…

上星期我因為感冒病左,訓左幾日床,好悶好無聊……到左星期六,終於好番晒lu, 於是我地同埋姪女豆豆(佢細佬隻狗)一齊去左西貢玩同燒野食 ...
睇都唔睇,

必撐!

引用:
原帖由 st999631 於 2009-9-30 09:07 PM 發表 查看引用來源
支持支持,樓主男朋友一定好靚仔
邊有人咁讚自己架......

:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2009-9-30 07:01 PM 發表 查看引用來源
訓到差唔多天光,下便又一次好痕,又好想要...於是我地又...今次搞到暈地添:smile_27:......訓醒左我地又 ......去完街番屋企又......好滿足
跟據樓主以上既口供,究竟搞左總共幾多次??條數好似有d亂亂地。。。

引用:

上星期我因為感冒病左,訓左幾日床,好悶好無聊……到左星期六,終於好番晒lu, 於是我地同埋姪女豆豆(佢細佬隻狗)一齊去左西貢玩同燒野食 ...
啋!!! 決戰係最後之戰噃, 個主題應該係再戰或者覆啅邪流丸......:smile_30: :smile_30:

你地好sweet呀:smile_24:

引用:

寫得幾好吖:smile_40:

thank you for sharing :smile_40: :smile_40:

引用:

支持Sam嫂:smile_o12:

支持Sam嫂:smile_o05:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-9-30 09:07 PM 發表 查看引用來源
支持支持,樓主男朋友一定好靚仔
:smile_o01: :smile_o01: Sam 哥你攪鬼呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆