上一頁下一頁
發新話題

自作孽 ~ 不可活 ~~ (part 1 to part 8)完整版 [#140有感謝詞]

收藏  |  訂閱
574  39.5k

支持下"糖"先......

食完飯番黎慢慢 睇:smile_34:

支持咗先:smile_o12:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-9-29 01:28 PM 發表 查看引用來源
撐左先~:smile_40:
你成日都做no.1架喇~~衰婆~~

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-29 01:39 PM 發表 查看引用來源
支持咗先:smile_o12:
引用:
原帖由 american1234 於 2009-9-29 01:34 PM 發表 查看引用來源
支持下"糖"先......

食完飯番黎慢慢 睇:smile_34:
引用:
原帖由 nck426 於 2009-9-29 01:33 PM 發表 查看引用來源
回左先再睇
你地慢慢睇喇.....都頗長架~~:smile_13:

一段關係唔可以牽涉"$$" ..多左物質...會令關係變質....

雖然我而家都同緊一個好溫柔的男人一齊...而且仲要有老婆...

但一定要清楚知道自己個定位係邊...我係一個公平的人...食飯買野爆房都唔會佢一個人比哂....就算要走....大家都會清清楚楚咁走...

anyway, 多謝你ge 提醒

支持咗先睇:smile_o12:

引用:
原帖由 justinice 於 2009-9-29 01:48 PM 發表 查看引用來源
一段關係唔可以牽涉"$$" ..多左物質...會令關係變質....

雖然我而家都同緊一個好溫柔的男人一齊...而且仲要有老婆...

但一定要清楚知道自己個定位係邊...我係一個公平的人...食飯買野爆房都唔會佢一個人比哂.. ...
因為我一直都冇諗過要同佢計.....都係一個信字~~
只好怪自己on x 囉~~:smile_39:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-9-29 01:54 PM 發表

因為我一直都冇諗過要同佢計.....都係一個信字~~
只好怪自己on x 囉~~:smile_39:
我諗係要"計" ... ,不過....唔使計到咁足...

你都係2,3千ge 事...當教訓...不算on x

但講乜都冇用....做女人一定要錫自己..旨意d 男人...就真係on x ....

darling bb:smile_o06:

天祐我的愛人 給她永遠笑聲 並常對她偏愛:smile_40:

過去左啦~唔好成日諗~ 諗番都無意思~
到最尾辛苦既又係自己 將而家的快樂掩蓋從前的痛苦

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-9-29 01:59 PM 發表 查看引用來源
darling bb:smile_o06:

天祐我的愛人 給她永遠笑聲 並常對她偏愛:smile_40:

過去左啦~唔好成日諗~ 諗番都無意思~
到最尾辛苦既又係自己 將而家的快樂掩蓋從前的痛苦
引用:
原帖由 justinice 於 2009-9-29 01:58 PM 發表 查看引用來源

我諗係要"計" ... ,不過....唔使計到咁足...

你都係2,3千ge 事...當教訓...不算on x

但講乜都冇用....做女人一定要錫自己..旨意d 男人...就真係on x ....
其實係因為件事屈係個心到太耐...
冇人可以傾訴...
e家講哂出黎....c服好多喇~~
我冇事bor...放心~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆