上一頁下一頁
發新話題

新人薦場 - 睇小新..不如睇我啦...

收藏  |  訂閱
40  8.5k

引用:
原帖由 mister.yakult 於 2009-9-29 02:10 AM 發表

所以你覺得女人係中意大隻定瘦? (假如無得比你揀中間):smile_o01:
如果係大隻同瘦的話...我揀大隻...

如果肥同瘦的話...我揀瘦...

大隻有安全感D ... 成個將你包住..完全可以抖唔到氣

引用:
原帖由 justinice 於 2009-9-29 02:11 AM 發表

如果係大隻同瘦的話...我揀大隻...

如果肥同瘦的話...我揀瘦...

大隻有安全感D ... 成個將你包住..完全可以抖唔到氣
我咁問係因為我亦都聽過 大多數女仔都覺得大隻佬恐怖 寧願揀d瘦到好似祖南哥哥咁:smile_o14:

引用:
原帖由 mister.yakult 於 2009-9-29 02:16 AM 發表

我咁問係因為我亦都聽過 大多數女仔都覺得大隻佬恐怖 寧願揀d瘦到好似祖南哥哥咁:smile_o14:
祖南哥哥又太差了...當然係要平均la...我自己都好驚個d 上身牛龜..下身(包括腳) 細到爆炸...

好似k 型咁.....

訓先...希望聽日好反應~~kekeke

引用:
原帖由 justinice 於 2009-9-29 01:49 AM 發表 查看引用來源
我feel 到佢可以餵妹妹時…我準備坐上去…點知佢話 : 我攞dom 先…我就坐係sofa 上面等佢…佢攞左一個出黎拆緊ge 時候…我就繼續錫小samsam .. 佢企係度..一下下咁插入我個口度…插得好入….

唔知 ...
好激喎

ok啦... 想估吓你係.  .. ..   :smile_46:
嘆完好閃喇..

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-9-29 08:26 AM 發表
ok啦... 想估吓你係.  .. ..   :smile_46:
嘆完好閃喇..
唔係..我係普通人.....

當然呢d 身份唔會係一世...:smile_30:

做消防o既???
好羨慕呀~
大隻佬~

唔知講咩~ 支持

我都支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆