開始有少少煩,有無男仔可以幫到我 ..

收藏  |  訂閱
32  10.8k

佢玩你姐..............小心:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 tommylch886 於 2009-9-22 10:49 AM 發表 查看引用來源

佢話吾 like 我上網亂咁搵人 .. 如果係我的朋友就當益下佢地咁喎 ..
而且感覺係我的朋友會無咁危險的
佢岩架 net 上面咩人都有 有玩家 有食家 有病家 冇病家 唔好講女仔驚 男都驚家麻

同意樓上既師兄,真係咩人都有:smile_35:

回覆 1# 的帖子

let me make friend with you first low...

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-9-22 11:28 發表 查看引用來源

佢岩架 net 上面咩人都有 有玩家 有食家 有病家 冇病家 唔好講女仔驚 男都驚家麻
終於有人明白我為咩而煩惱啦

引用:
原帖由 tommylch886 於 2009-9-22 10:23 AM 發表 查看引用來源
我有個 sp,同佢都做過幾次的 .. 但佢最近有講過話想我幫手找多1-2個男仔朋友一齊玩 3p-4p,不過佢指定要係我的朋友,吾可以上網搵喎,但你知呢 D 野好難同我身邊 D 朋友仔(男仔)講啦 ..
如果比係你們 .. 你們會點 ...
求其搵個頂住檔先啦....:smile_o10:

引用:
原帖由 tommylch886 於 2009-9-22 10:39 AM 發表 查看引用來源
我試過上網搵 ..  問過幾個男仔 .. 但都吾易的 .. :smile_27:
你都冇搵我.......:smile_o11:

引用:
原帖由 tommylch886 於 2009-9-22 11:36 AM 發表

終於有人明白我為咩而煩惱啦
正常啊  有時搞完自己都驚  雖然做足 安全  但都會驚   XD  找身邊的人就手尾長  會破壞形像  最好吾好  識下網友先啊 XD熟左都叫朋友啊XD

浪費機會都要 騙就煩 把網友變朋友先啊  有機會我都咁玩下先XD 識定無死

引用:
原帖由 asnedxy 於 2009-9-22 12:12 發表 查看引用來源
正常啊  有時搞完自己都驚  雖然做足 安全  但都會驚   XD  找身邊的人就手尾長  會破壞形像  最好吾好  識下網友先啊 XD熟左都叫朋友啊XD
你呢個方法都 ok 喎 .. 但問心我 msn 差吾多全部都係女仔的網友,極少同男網友吹水的 :smile_39:

前往最後回覆