上一頁下一頁
發新話題

莞式桑拿難忘的口爆經歷分享

收藏  |  訂閱
92  28.5k

引用:
原帖由 阿華哥 於 2009-9-21 01:21 AM 發表 查看引用來源
貴為廣州夜遊人肉GPS, 天魔兄可唔可以明示/暗示廣州邊度有莞式?
支持x2:smile_47:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-9-21 12:52 AM 發表 查看引用來源

吾好賣廣告:smile_38:
謝謝天魔既報告 ~~~ :smile_15:
呢位會員幾識賣廣告喎 ~~~~~

引用:
原帖由 阿華哥 於 2009-9-21 01:21 AM 發表 查看引用來源
貴為廣州夜遊人肉GPS, 天魔兄可唔可以明示/暗示廣州邊度有莞式?
己經無去一排可能無左啦:smile_38:

引用:
原帖由 CREATBOY 於 2009-9-21 01:52 AM 發表 查看引用來源

支持x2:smile_47:
係啦pccw123應有最新資訊:smile_38:

oh!thx very much!!

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-9-21 01:58 AM 發表 查看引用來源

己經無去一排可能無左啦:smile_38:
天魔師兄 ~~
有無發現 ,近年廣州一 D 好玩既桑拿場完全唔賣廣告 , 無大招牌 ,樓下無知客 ~~~
完全由熟客介紹 ,但生意又 OK 喎 ~~ 真吹漲 :smile_o10:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-9-21 02:04 AM 發表 查看引用來源

天魔師兄 ~~
有無發現 ,近年廣州一 D 好玩既桑拿場完全唔賣廣告 , 無大招牌 ,樓下無知客 ~~~
完全由熟客介紹 ,但生意又 OK 喎 ~~ 真吹漲 :smile_o10:
可惜有 D 會突然結業:smile_42:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-9-21 02:08 AM 發表 查看引用來源

可惜有 D 會突然結業:smile_42:
可能揚左 ~~
又或者收到風會做佢咪關門一段時間囉 ~~
始終廣州唔係 CP 嗎 :smile_o06:

多謝 c hing 報告

回覆 1# 的帖子

真係禁正?:smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆