上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇 Part 7 (最新推出PART 9)

收藏  |  訂閱
78  8.4k

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-9-13 23:29 發表 查看引用來源
師兄真係.....惦呀...:smile_o12:
師兄你太過獎了

引用:
原帖由 hkradio 於 2009-9-13 23:28 發表 查看引用來源
支持,慢慢寫,好故事!!
你叫我慢慢寫,不過亦有部份版友想我加快進度,真難做人:smile_39:
總之先多謝你的支持:smile_42:

就一個月 啦
個報告:smile_o12:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-13 11:14 PM 發表 查看引用來源
成200人入來睇完都唔回帖,真失望:smile_39:
昨晚出完Part 6,今晚應多位版友要求趕文出埋Part 7, 點知反應如此冷淡,
看來我要檢討是否要預多D時間舖排Part 8以求敍述得好D:smile_41:
不如各位版友比D ...
Ching, 呢part無point 啊, 你同part6 比較下就知啦

引用:
原帖由 陽光仔 於 2009-9-13 23:43 發表 查看引用來源
就一個月 啦
個報告:smile_o12:
但我由5/9才開始出Part 1,跟住平均每一兩晚出一Part (另加兩篇題外話), 所以請明白出文進度是很快的了:smile_42:

引用:
原帖由 fhukk 於 2009-9-13 23:49 發表 查看引用來源

Ching, 呢part無point 啊, 你同part6 比較下就知啦
多謝指教,此part是part 6 及 part 8中間的連接位,只是為part 8的事件做舖排, 所以我都自知劇情吸引力顯得較薄弱,part 8我會花多些時間寫好D:smile_13:

快速講完:smile_o13:

引用:
原帖由 sdupeyer 於 2009-9-14 00:11 發表 查看引用來源
快速講完:smile_o13:
多謝你的意見,我會睇多幾位師兄的意見去決定下一PART嘅寫作方向是快或慢:smile_13:

C兄誠意十足,可惜太長篇多字~~~:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-14 00:24 發表 查看引用來源
C兄誠意十足,可惜太長篇多字~~~:smile_30:
多謝你的意見,我會檢討的:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆