10/09/09"飛仔"極盡仁樂之半收衫2日玩盡之旅

收藏  |  訂閱
36  3.0k

thank 下刪 everythings

thanks you sharing...

竟然唔講去左m寶食dinner跟住我係k房肚痛典左個幾鍾....
d囡重以為隊淋左我鬼咁開心.... 搞到我有d掉假.... 真係唔開心... 好在我條囡全程都有照顧我冇走左去,番到房又針茶又弟水.... 係+2有呢d service都算ok囉....

重有你件周海眉(我覺得唔係好似)做乜唔叫埋食lunch...

引用:
原帖由 無頭冬姑 於 2009-9-10 04:48 PM 發表
唉~~~正所謂凡事太盡,緣份必早盡!
我心信呢點!正係因為禁....都係唔好去禁盡啦............
有d ching....前排都可能成鬼日見到我~~~~係cp出現:smile_o13:
加上近日都開始發覺有d玩大啦!!
禁就為有狠心減下產啦! ...
超渡?
你好似信耶穌o咼.

引用:
原帖由 msundin 於 2009-9-10 06:52 PM 發表 查看引用來源
竟然唔講去左m寶食dinner跟住我係k房肚痛典左個幾鍾....
d囡重以為隊淋左我鬼咁開心.... 搞到我有d掉假.... 真係唔開心... 好在我條囡全程都有照顧我冇走左去,番到房又針茶又弟水.... 係+2有呢d service都算ok囉... ...
你D禁d掉假野唔講啦~~~~~講真你條囡有白有乖唔錯啦:smile_o12:
引用:
原帖由 ko-76 於 2009-9-10 07:14 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=221696214&ptid=10561543][/url]

超渡?
你好似信耶穌o咼.
係喎所以我無講我自己係道長~~我其實係神父

支持有相報告:smile_38:

引用:
原帖由 194417709 於 2009-9-10 07:26 PM 發表
支持有相報告:smile_38:

咁都叫相:smile_27: :smile_27: :smile_27: ?

吓!
你講九月八號星期二呀~~~~~~:smile_o04:

真係開心到盡呀:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2009-9-10 07:59 PM 發表 查看引用來源
吓!
你講九月八號星期二呀~~~~~~:smile_o04:
係呀!!!!!!!!!!!!!!!:smile_o13:有問題???

前往最後回覆