如果你新相識女朋友係甘....

收藏  |  訂閱
19  3.1k

引用:
原帖由 HK168 於 2009-9-7 02:33 AM 發表 查看引用來源
話說我識左個女仔....第一次去左佢屋企飲酒...之後上床佢就已經甘樣...你會點呢...做做下..佢特然間話想玩第二d野....甘我話玩咩...佢就攞左條騰條出來話要打我屁股...甘我又未出野...為又比佢打咯...諗住比佢 ...
有飲有食咪好囉!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

如果樓主所講既係事實,咁即係話原來女人都會中sm av毒。。。

好簡單,一個係S、一個係M囉

咁你眞系遇到變態女lu
哈哈..........
小心佢肢解你

引用:
原帖由 HK168 於 2009-9-7 02:33 AM 發表 查看引用來源
話說我識左個女仔....第一次去左佢屋企飲酒...之後上床佢就已經甘樣...你會點呢...做做下..佢特然間話想玩第二d野....甘我話玩咩...佢就攞左條騰條出來話要打我屁股...甘我又未出野...為又比佢打咯...諗住比佢 ...
你有支棍架嘛....佢打你..你咪用你支棍扑番佢囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

鍾意玩 sm

引用:
原帖由 HK168 於 2009-9-7 02:33 發表 查看引用來源
你就好啦!女友咁MaN

回覆 3# 的帖子

甘更係有啦.....

引用:
原帖由 咸水佬 於 2009-9-7 03:21 AM 發表 查看引用來源
佢要做女王~:smile_o14: 打patpat~~一卜`下次用高跟鞋吉你菊花仔都唔知點好~:smile_o08:
唔會呀..................

引用:
原帖由 Dasani 於 2009-9-7 07:38 AM 發表 查看引用來源
呢條女有d虐待狂心理~:smile_47:
樓主好野wow~ 搵到件gum ge女...
其實如果你可以食住佢虐待狂心態, 佢可能會成會你ge性奴:smile_04:
因為人ge心態就係gum奇怪, 佢表面愈鍾意虐待人, 佢心底愈想有個人可以 ...
呵呵...有無甘激呀

前往最後回覆