上一頁下一頁
發新話題

我好像沉船了

收藏  |  訂閱
102  9.2k

條條女都話好掛住你架啦....咁就沉?玩多d先啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-6 10:31 PM 發表 查看引用來源
結婚囉:smile_o10: :smile_o03:
你估個個都學你呀:smile_o04:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-6 22:30 發表 查看引用來源

驚佢遲啲真係會擺酒結婚呀 !!! :smile_03:
宣告破產仲容易過擺酒結崏.

一定唔可以咁快沉,今晚就上去找其他場玩過,好快啊媽都唔記得,仲點會沉呢:smile_o01:

又一個新開始......

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-6 10:36 PM 發表 查看引用來源

你估個個都學你呀:smile_o04:
我結過一次婚......係同房多咋:smile_o02:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-6 10:52 PM 發表 查看引用來源
我結過一次婚......係同房多咋:smile_o02:
結過一次婚~但洞房幾多次先:smile_o05:

ching我見好多人吟樣死呀,攪到工又唔唔返,屋企又唔返,千其唔好呀:smile_27:

我同佢冇上房
就算係k房都係攬下ja....我連摷佢都好似冇....係有時唔覺意掂到下.....
我個fd仲狼死....一野摸落佢度.....

我諗我同佢都冇機會再見架啦
佢返佢鄉下,...,大家各自生活....不過我諗我都會整番張中港通電話卡先得,,,,,,,

ps.....佢無話好掛住我,,,,係我自己冇野做係度亂諗野者,,,,,
不過佢俾到個好岩我既feel我咁......我估自己都係玩多幾次就冇事

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-6 10:55 PM 發表 查看引用來源

結過一次婚~但洞房幾多次先:smile_o05:
隔晚........:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆