顶~~~出晒奶力沟巨原来几年前....

收藏  |  訂閱
21  6.8k

唔好成日話私有化了。。。:smile_40: :smile_40:

係啊,咁高尚架,結婚先啦!

引用:
原帖由 cliffccw 於 2009-9-5 08:21 PM 發表 查看引用來源

住幾長時間呀?
呢件都值得私有化
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 RX78-NT1 於 2009-9-4 09:21 PM 發表 查看引用來源
小......
你不如去仁K沟
你on9左D....
起码私有化 有限钱
邊個同你講架 :smile_o04:

引用:
原帖由 RX78-NT1 於 2009-9-5 09:25 AM 發表 查看引用來源

所以我沟过第2个吧......
沟qq妹就系想私有化
之後同巨一齐住架....我个目标
你都戇居,人地吾話你知之前做過G,你都會戇九九同人同居奶個萬人插過既西啦!
睇你都系玩玩下!收皮啦

引用:
原帖由 RX78-NT1 於 2009-9-4 07:38 PM 發表 查看引用來源
顶~~~出晒奶力沟巨原来几年前15~17岁系东管做G....或(仁K)
无晒心机沟qq妹.......

重心想私有巨..........
点知.........:smile_55:
每個人都有過去 你接受唔到佢因為你唔系真系愛佢 只系想要佢身體
唔愛佢都無所謂 每個人有唔同口味 但佢真心交你這個朋友才把背景告訴你 你接受唔到咪大方d直接講出你感受
有時為生活 好難想像內心的難受 在這世代笑貧不笑娼 佢出黎做巳夠難受 你又要食人又要睇小人 你仲賤個乞衣

how do u know she was a g

引用:
原帖由 十惡不赦 於 2009-9-7 09:43 PM 發表 查看引用來源

每個人都有過去 你接受唔到佢因為你唔系真系愛佢 只系想要佢身體
唔愛佢都無所謂 每個人有唔同口味 但佢真心交你這個朋友才把背景告訴你 你接受唔到咪大方d直接講出你感受
有時為生活 好難想像內心的難受 在這世 ...
巨同我讲就好地地
就系唔比我知

引用:
原帖由 EVERGREENLI 於 2009-9-7 09:48 PM 發表 查看引用來源
how do u know she was a g
我有我的方法同qq妹大起低......
不便公开
专利技术

引用:
原帖由 bigsea1881 於 2009-9-7 01:04 PM 發表 查看引用來源

你都戇居,人地吾話你知之前做過G,你都會戇九九同人同居奶個萬人插過既西啦!
睇你都系玩玩下!收皮啦
本想像rickychan2001 C兄锦 稳条真心qq妹架:smile_55:

不过见力其兄 沉了深海......
真系唔好睇少qq妹

前往最後回覆