上一頁下一頁
發新話題

正骨場離奇奇聞

收藏  |  訂閱
97  15.4k

haii everyone has their ways gah lah ... why say such hurtful things ...:smile_o02:

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-3 09:26 AM 發表 查看引用來源
見你甘講,我又講件發生係我身上的事比你听,,我不否認有你所說的這樣C兄,,但其實技C也令到我好討厭,,我是皇崗一間大埸常客,,有條美客妹幫我按過几次,,也以為我想溝她,,有意沒意叫我買東西給她,,又話佢几時放假,叫我帶 ...
嘩.....咁你一定要介紹比果位7 6 師兄識lol, 自來西wor~:smile_o13:

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-3 09:35 AM 發表 查看引用來源

嘩.....咁你一定要介紹比果位7 6 師兄識lol, 自來西wor~:smile_o13:
東方棕泉美容師,,NO,不想公開,見諒,,而那位C兄有需要可PM我,,

引用:
原帖由 史拜達文 於 2009-9-3 09:27 AM 發表 查看引用來源
呢 d 七古六正一陀衰家
樓主

引用:
原帖由 ericthegreat 於 2009-9-3 02:59 AM 發表 查看引用來源

各位brother,通常都系系大型骨場據多(大型骨場多靚女呀), 唔好再系大陸扮情聖啦, 系背後成日被D按手笑,以下就系我系D按手妹口中聽到。

奇聞1
  有條c-hing mark左件按手妹2次左右,total 5 hrs到啦, 竟然條C-HING send 條 msg 話"追你好辛苦呀,你能告訴我你喜不喜我呀「。條按手跟手同我講,」他來過2次,他又不說話,我一點也感覺不到他在泡我,神經病。「
    C-HING溝女唔系神交呀!!你估你系帕拉圖呀  

奇聞2
  有位C-HING系出面唱k,想show off 卑D 朋友看,跟住想叫條按手出黎玩,C-HING打電話同條女講」你出黎搵我呀." 條女回應:你以為你系邊個呀,痴線。「 之後,c-hing系骨場call條女按手, 條女拒絕。然後系某角落遇到按手,c-hing同按手講」不如我們做回朋友吧。。「。 條女回應」我們有過一段情嗎?「
  情聖,溝唔到唔好話溝到啦,pk。。。
  當我聽完E兩條女講,異口同聲說香港人低能,我都覺得自己身為香港人都有D失禮。其實你班港璨想show off,搵西小,手段都高小小啦,唔好失禮香港人既朵。一系就去向西包女啦,香港人系正經人家心目中已經破壞啦。。
吾系講皮 gor 呀:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

D女稍唯靚小小,就想騙客,放下電,新手好易中招!:smile_27: :smile_27:

回覆 2# 的帖子

我幾時有唱香港人呀白痴,我只不過將我聽到既寫落黎,我沒有符和她們,只是覺得regret and embarass。唔好一聽到話香港人唔好就吊la。。唔識看中文就學啦,就系你d甘既人上到大陸大支野甘。。什麼都吊左先講

引用:
原帖由 ericthegreat 於 2009-9-3 10:55 AM 發表 查看引用來源
我幾時有唱香港人呀白痴,我只不過將我聽到既寫落黎,我沒有符和她們,只是覺得regret and embarass。唔好一聽到話香港人唔好就吊la。。唔識看中文就學啦,就系你d甘既人上到大陸大支野甘。。什麼都吊左先講
呢下我十扑佢, 佢只係就咁吊某D on 9師兄既低狗能行為, 因為佢地真係影衰曬D香港人, 搞到D 大陸人以為所有香港師兄都係咁....真係未見過大蛇all尿....各師兄真係要亦景自強ar~~~~

回覆 18# 的帖子

多謝Kelvin C-HING深明大義

近來都好多依D post........:smile_39:
又話小費俾唔夠....
又話D女唔可以鬧.....
大聲D又話冇品.......(有時D服務員真係要小)
又要咩自強...又要提升品格....又要提升質數

我去洗錢和玩...
如果咁多限制我不如係屋企打飛機....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆