上一頁下一頁
發新話題

究竟咩心態?

收藏  |  訂閱
41  2.7k

只要係真實報告冇老吹
就由c hing 們自己決定去玩與否

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-9-1 09:38 AM 發表 查看引用來源

係殺村行動中 , 係士多買汽水飲都拉呀 !

:smile_o11: :smile_o11:
殺村?點解唔用沙林?

回覆 1# 的帖子

Argee X 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

成年人要為自己的行為負責任,你去玩比人拉左,係絕對無可能話因為睇左網上推介被人誤導,呢個唔係成年人的行為

back to basic,去滾去玩女,本來就係高風險活動,包括健康上法理上家庭關係感情關係都係,要絕對安全,可以選擇唔玩

掉轉頭講,你夠膽講過去咁耐以黎,有哪一段時間上大陸玩係完全安全絕對唔會出事?

引用:
原帖由 鐘國人 於 2009-9-1 04:16 AM 發表 查看引用來源
係人都知大陸依家打大風,點解仲有人出post話,昨晚點好玩,點好玩.係咪想其他ching去送死?定佢地有錢分架?各位人士,做個好心啦,有好多ching真係一d都吾知架.一個吾好彩佢地出左事,可能真係會工又無埋,連個家都會散架.你地又會為左眼前少少利益而忍心咩?
你係咪講緊個班貼錢開團都要招收團友既偉大團長呀 ?

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-9-1 09:45 AM 發表 查看引用來源

你係咪講緊個班貼錢開團都要招收團友既偉大團長呀 ?

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
咪臭系講緊魯C囉!

當然,樓主的原意係希望大家玩得安全,這份心意值得欣賞,但網上言論和行為卻無法用這種方法處理的,留言和看留言的人都會自己負責

引用:
原帖由 哥‧斯‧拉 於 2009-9-1 09:54 AM 發表 查看引用來源
咪臭系講緊魯C囉!
我以為係魯肺 !

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-9-1 09:58 AM 發表 查看引用來源

我以為係魯肺 !

魯C以前D所作所為,係D台耐小小都知啦。CHING你唔知咩?

引用:
原帖由 哥‧斯‧拉 於 2009-9-1 10:06 AM 發表 查看引用來源
魯C以前D所作所為,係D台耐小小都知啦。CHING你唔知咩?
係呀 ?

:smile_o11: :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆