求救! 我吹唔爆我男友

收藏  |  訂閱
35  4.5k

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-8-28 01:18 AM 發表 查看引用來源
=.=''樓主係唔係段段一樣樣呀?

-口-'',咁幾舒服都射唔出啦

~_____________~!''
下.. 冇pattern ga wor.. 冇話邊樣先ga wor..

你覺得點樣為之舒服??指教下 @@!

引用:
原帖由 Wild_Driver 於 2009-8-28 01:20 AM 發表 查看引用來源
用一陣手, 用一陣口, 再唔係叫佢捉住你個頭黎un, 佢會知點會high d, 不過小心佢隊得太入會嘔
我已經有做齊.. 唉 好灰
唔想再試 , 唔想又失敗

引用:
原帖由 路小雨 於 2009-8-28 01:23 AM 發表 查看引用來源

下.. 冇pattern ga wor.. 冇話邊樣先ga wor..

你覺得點樣為之舒服??指教下 @@!
-3-'''哈哈....小嵐好耐無牙痕過來啦wor-.-''!

次次都扮唔識含架啦-3-''!哈哈.

- -''點講好呢.....

最先一點係,大家好易含累左、係最後既沖次期放慢左口-3-''!

再一點係,段段同囉- -''!只係死含囉- -''!

幾舒服都死啦- -''!得味舒服,無理(次)激

-口-''!最簡單2點。

引用:
原帖由 路小雨 於 2009-8-28 01:26 AM 發表 查看引用來源

我已經有做齊.. 唉 好灰
唔想再試 , 唔想又失敗  
有無摸袋底?舌頭打圈?

哦...

我都未比人吹爆過...........:smile_13:

引用:
原帖由 路小雨 於 2009-8-28 01:15 AM 發表 查看引用來源
都有10幾分鐘ga... 吹到我累.. 跟住繼續唔到..

係囉..點解會射唔出呢?? !!  但佢係覺得有feel ga wo

點解有d男人係吹極唔爆??
我女友試過吹我粒幾鐘都唔爆:smile_42:
佢都攰到訓左係到:smile_o16:

-_________-''如果有技巧既話,吹90分鐘其實都唔係真係好累架姐

-.-''!不過......會定晒形

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-8-28 02:12 AM 發表 查看引用來源
-_________-''如果有技巧既話,吹90分鐘其實都唔係真係好累架姐

-.-''!不過......會定晒形
妳右試過?

回覆 1# 的帖子

dont be worry too much.....some of man will be like this , maybe it is not your problem

吹吹下訓著埋...zzzz:smile_35:

前往最後回覆