縱慾過度...有冇中醫好介紹?

收藏  |  訂閱
27  11.4k

有冇腎虛徵狀:smile_o10:

引用:
原帖由 鵝笑鳥 於 2009-8-26 11:57 PM 發表 查看引用來源
有冇腎虛徵狀:smile_o10:
有呀...上網睇過腎虛徵狀, 我有..

你休息1-2星期.....自然又精神爽利....... :smile_47:

有咁簡單就唔駛愁啦:smile_o03:

睇醫生食藥 係 " 多舊魚 " 建議你去做一下D 帶氧運動 包你勁過以前  每日抽 1小時 ....跑步 或 ....游水 ..... 好過你" 晒 "錢睇醫生

引用:
原帖由 喪鵰 於 2009-8-26 16:00 發表
我知錯啦
但係有無中醫, 針炙師傅介紹呀?:smile_o03:
救命呀~
先節制!! 讓身體自己復原吧..... :smile_38:
不復原才看醫生! 又不是急症.... :smile_27:

老豆好愛亞媽.  無搞過別的女人
亞媽話老豆年輕時幾乎日日要. .
老豆53歲就死咗...................

引用:
原帖由 toylet 於 2009-8-31 06:10 PM 發表 查看引用來源

先節制!! 讓身體自己復原吧..... :smile_38:
不復原才看醫生! 又不是急症.... :smile_27:
看了醫生...樓上師兄介紹的黃醫師.

佢話係腎虛加初期前列腺發炎

腎虛可以自己慢慢康復, 但係前列腺發炎無得唔理

而家做左2次針灸和食左幾日藥(磨粉沖水的) 好左d

但今日新聞話磨粉沖水的中藥含重金屬...shxt...

睇肝腎要比d心機, 唔好以為好番d就唔睇呀..
記住要節制同早d訓..
引用:
原帖由 喪鵰 於 2009-9-1 05:13 AM 發表 查看引用來源

看了醫生...樓上師兄介紹的黃醫師.

佢話係腎虛加初期前列腺發炎

腎虛可以自己慢慢康復, 但係前列腺發炎無得唔理

而家做左2次針灸和食左幾日藥(磨粉沖水的) 好左d

但今日新聞話磨粉沖水的中藥含重金屬 ...

話得比你聽磨粉沖水飲嘅中醫你諗都唔使諗
如果發覺可以磨粉的....幾千年前就開始咁做啦 :smile_o01:

前往最後回覆