上一頁下一頁
發新話題

女仔主動系咪吾夠好??

收藏  |  訂閱
56  4.5k

引用:
原帖由 KenLam99 於 2009-8-23 03:11 PM 發表 查看引用來源

小弟有咁?唸法!
妳不如試下著d性感?睡衣引起佢?性趣!
如果唔係一齊住?話!轉下一d新款?杉(引下佢)...
好啦!重要?係當佢個刻好想要?時候!唔好比佢!...藉口既?自己任作啦!(唔舒服呀..等等啦〉..記住守住呢關!..餓 ...
佢吾中意我著得sexy,話我學壞曬.但佢又中意看其他女仔架wor..^^

引用:
原帖由 ~catcatmao~ 於 2009-8-23 04:13 PM 發表 查看引用來源

佢吾中意我著得sexy,話我學壞曬.但佢又中意看其他女仔架wor..^^
好正常~~~男人既天性
歡迎你add我傾密

呢 d 咁嘅仔,飛左佢喇 :smile_38:

我覺得女仔做主動冇問題喎,
咁我地女仔都有需要嘛,
我bf都不知幾like我主動引佢,
有邊個男人唔咸濕丫,
你引佢個心都不幾開心啦!

回覆 1# 的帖子

goog...thanks for share

引用:
原帖由 yumi888 於 2009-8-23 06:45 PM 發表 查看引用來源
咁我地女仔都有需要嘛,
有邊個男人唔咸濕丫,
我都唔知道..
有時好想變成個壞女人..
但我性格太單純啦..
唔明點解佢係要對個有心計既女人去破壞甘多年既感情:smile_39:
依家我只等佢回頭,我成日覺得佢只係迷失左
會番轉頭,我覺得自己真係好傻好傻

主動又話主動,唔主動又話死魚,d男人真係麻x煩!!!:smile_o08:

引用:
原帖由 yumi888 於 2009-8-23 06:45 PM 發表 查看引用來源
咁我地女仔都有需要嘛,
有邊個男人唔咸濕丫,
100% agree!  女仔主動完全冇問題喎,無需介意其他人點睇,主動引佢, 大家開心就 OK 啦!

(Yumi,share 下你點「主動引」你條仔啦...
)

引用:
原帖由 ~catcatmao~ 於 2009-8-23 04:13 PM 發表 查看引用來源

男人係咁架啦, 我隻佬咪又成日昅d著得sexy既女仔wor,
但我著得sexy佢又係度嗌生晒, 我唔理佢架
佢有佢昅人, 我有我比人昄:smile_38: :smile_38:

有時男人既野都會想個女人做主動既,不過未必係次次都想係咁,

我覺得男人係想要新鮮感多d,有時女人不壞男人亦不愛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆