冇搞野會唔會有BB?

收藏  |  訂閱
18  3.5k

引用:
原帖由 r5678 於 2009-8-20 01:24 PM 發表 查看引用來源

甘係唔係冇咩機會有左??因為我從來唔敢同佢做
可以講係奇蹟:smile_45:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-8-20 01:26 PM 發表 查看引用來源
可以講係奇蹟:smile_45:
多謝哂你呀 見你咁講即刻放鬆哂

引用:
原帖由 r5678 於 2009-8-20 01:27 PM 發表 查看引用來源

多謝哂你呀 見你咁講即刻放鬆哂
不過仲未有能力負責任之前
最好可免則免啦
就算做都要做足安全措施呀

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-8-20 01:32 PM 發表 查看引用來源
不過仲未有能力負責任之前
最好可免則免啦
就算做都要做足安全措施呀
嗯 我自從上次之後已經唔敢再去我女友度玩  因為我依家仲未有經濟能力應付1個小朋友 但我女友間中會想嘔同埋唔想食野同想食酸野關唔關佢成日訓教事?

引用:
原帖由 r5678 於 2009-8-20 01:35 PM 發表 查看引用來源

嗯 我自從上次之後已經唔敢再去我女友度玩  因為我依家仲未有經濟能力應付1個小朋友 但我女友間中會想嘔同埋唔想食野同想食酸野關唔關佢成日訓教事?
個人習慣問題啫
唔好聯想咁多啦:smile_o01:

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-8-20 01:46 PM 發表 查看引用來源
個人習慣問題啫
唔好聯想咁多啦:smile_o01:
哈  多謝呢位人兄答我咁多問題  多謝哂 成個人鬆哂

回覆 1# 的帖子

樓主,如果你有讀過biology,應該知道精子一離開身體接觸空氣會立即死亡:smile_19: ,如果你女朋友話有左,一定係奇蹟!:smile_35:

引用:
原帖由 ining1004 於 2009-8-21 12:23 AM 發表 查看引用來源
樓主,如果你有讀過biology,應該知道精子一離開身體接觸空氣會立即死亡:smile_19: ,如果你女朋友話有左,一定係奇蹟!:smile_35:
但精子入面仲有精液係度就可以維持一段時間 多謝你既回覆

咁樣都會有左....真係還得神樂...都不過係你幫我我幫你咁姐=.=應該好少機會率會有

前往最後回覆